gizemozdemir1990 htcsrtymc sevi bebe reflu yatagi 200 tl ben onu almayi dusunuyorum. Bahynest lerin reflu ozelligi yok diye istemedim ben.
htcsrtymc gizemozdemir1990 yastıkla destekleniyor ama bi reflü kadar mıdır bilemem tabi, araştırmaya devam edeceğim yine
gizemozdemir1990 htcsrtymc yastik bogulmaya karsi onerilmiyor diye biliyorum ben ama deneyimsizim valla :)
Esrakocer gizemozdemir1990 canım ne yaptın yatak alacak mısın park yatağın içine. Benimde yoyko ama her türlü yatak alacağız içine zaten. Nasıl yapsam bilemedim park yatağın içine reflü yatağı koyup uyutsak olur mu ki bilemedim. Yoksa yatak alıp üzerine mi reflü yatağını koyacağız? Kafamda deli Sorular
Melekaksuu Melekaksuu Yalnizanne97 açık grisini alacaktım 1190 tl olmus eger birebir aynısı ise alirim hemen
Yalnizanne97 Melekaksuu çekmeköy taşdelen gümrük malları birebir aynısı ben kaç defa gelen mallara baktım ama koyu grisini istiyorum. İnstagramları var tasdelengumrukmalları diye
gizemozdemir1990 Esrakocer yatagi kurunca karar vercem, ilk asamada yatak almayip reflu yatagi ile kullanayim diyorum ama reflu yatagi olarak ne alsam da karar veremiyorum
[silindi] Urs ben crsytal baby aldım cokta memnun kaldım tavsiye ederim hepsi aynı işi görüyo üzerinde marka yazıyo diye aldanma canım hepsi bez beşik
Nurgull__ Kızlar peki bu yoyko park yatağı sallanıyor mu acaba bende alıcam ama çok kararsızım 🤦🏻♀️😂
Uras006 Elele madre istiyordum ki stokta kalmadigindan alamadim prego miami aldim suanlik guzel gibi 4 yasa kadar kullanim olur denildi 🤗