Sema05 ay Allah razı olsun kuzum benım benım 32+0 da 2147 kg çıktı kuzum dediki riske atmayayım ciger iğnesi yapalım suyunda fazlalaşmış ben o gün ipne oldum yüzümü üst kısmını gördü dedim hocam çok aşırı kaşıntım var oda gebelık kolastazı bakalım neyse tahlıller çıkana kadar stres yaşadım eğer çıkarsa bebegı alırım dedı. Sukur cıkmadı
O gün sabaha kadar cocuk cok kasıldı hiç uyumadım tuhaftım yani tansiyon 14/7 geldi dr bana dedi hemen acile git herhangı bir yere tansıyon nst tkaıbını bana at bide geri kalan ciger iğneni vurdur bende devlet yakın diye gittim gitmez olaydım ellerinde kaldım benı çatı muaynesine aldılar suyun patladı dediler😭😭 neler yaşadım doktorumu aradım ellerinden kaçıp tel bıle yasak gel benı kurtar ne olur diye eşim bile aklıma gelmedi ya psikolojim alt üst suan onlar yüzünden suan lekelenme var altımda yanma var bide sancı çıktı nst üzüntümü yoksa gercekmı bilmiyoruz durdurmak için ilaç verdi sürekli yatıstayım😭😭 neden gittim devlete ben diye kendımı yiyorum sımdı leke kesıldı içten gelen var oda sorun degıl dedi ama korkuyorum o sancılar artarsa 10 güne alırım dedi 10 gün snr daha 33+4 olcam ufak