MerveEltugral Kızlar bu sabah kalktığımdan beri mide bulantısı karnımda sertlik başım feci ağrıyor ve belim daha önce hiç böyle ağrımamıştı hamilelikte. Adam gibi hiç bişey yiyemiyorum yerimden kalkamıyorum eşim görevde doktora gitsem mi pazartesi kontrolüm var yoksa bekliyim mi ? Bebeğin hareketlerini hissediyorum ama sert değil az az böyle 32 haftalık hamileyim
Derinceren MerveEltugral ayni durum bende de var karin agrisi ve sertlik isal basladi simdi doktorumu aradim gitvem simdi nst ye bagliycak
MerveEltugral delettdmom66 şuan yerimden kalkamıyorum eşimin gelmesini beklicem mecbur ama önemli bişey midir acaba
melikeaynrr Kontrole gitmende fayda var çünkü bir çok semptomu bir arada yaşıyorsun Allah’ın izniyle birşey yoktur ama nemelazım keşke demek yerine gitmelisin Yani 👍🏻
GecesMom Bu derece bel ağrısı normal değildir doktorlar çok önemser, eğer yprulmadıysanız iş yapmadıysanız, bence hemen gidin beklemeyin Allah korusun geç kalmayın
MerveEltugral delettdmom66 evet dün akşam gittim bebekle alakalı bi durum değil idrar yolların da enfeksiyon olabilir dedi yarın test yaptıracam bakalım 🤷♀️