Zem6366 Pazar günü kanama ile birlikte doktora gittik Doktor kesenin etrafında kanama olmadığını söyledi ama yatmamı da istedi pazar günündendir ayaklarım yukarda başım aşağıda olmak üzere dinleniyorum Dün gecedendir de akıntım kahverengileşmiş sizce düşük tehditim var mı
Nry0682 Zem6366 neden ayaklarınız yukarda basınız asagıda yatıyosunuz.Benimde düsük tehlikem vardı kesenin arkadında kanama alanım vardı 4 hafta normal sekilde yattım progestan verdi fitil olarak kullandım ve düzeldi.
Kmndas Zem6366 her kanama düşük tehdidi olabilir demişti bana doktorum o yüzden tedbirli ol sadece eğer önlemini aldıysan bebek de iyiyse bişey olmaz ben ne kanamalar geçirdim şükür bitti 11. Haftada hepsi bol sıvı tüket canım
DusunceBulutu Zem6366 kahverengi olsa da düşük riski var diyorlar.ama kahverengiye dönmesi iyiye işaret aktif bir kanama olmadığını gösterir.fitil aldıkça kahverengi lekelenmeler azalacak. yatıp dinlenin
Ririsongul Benimde kanamam olmustu 5.haftadayim sanirim , ama pembemsi bi rengi vardi vajinal akintiyla , doktor yerlesme kanamasi olabilir ama sen yinede bol bol istirahat edeceksin dedi, bende ayaklarimin altina yastik koyup yatiyirum surekli
EsilaErtugrul Zem6366 bende ilk haftalarda kanama yaşadım benim kese etrafında kanamam vardı 1 buçuk ay kadar hep yattım, sadece yemek duş ve tuvalet için kalktım. Çok şükür şuanda 22 haftalığız herşey yolunda sizde dinlenin geçer inşallah
Balogluubusraaa Zem6366 benim 12. Haftada kanamam oldu sizinki gibi parca bile dustu diyebilirim sonrada hep kahverengi akinti geldi ama şükür iyiyiz. Cok anı hareket etme bide ayaklarını dik uzan 13 14 haftaya kadar