Edakuz58 Kizlar gece olsun istemiyorum uyuyamiyorum nefes alamiyorum kasiklarim agriyor sabaha kotu uyaniyorum😅siz naslsnzz
Ozlem23 Edakuz58 bende gün içinde sıkıntıdayim bazen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ters dönmüş kaplumbağa gibi tepiniyorum 😁
Bsmlh Edakuz58 bende aynıyım cnm nst sancım çıktı hep yatmak zorundayım daha zor inanki allahtan dayansınlar da hepsı geçecek inşallah🤲
Leylim Uykular bakk haram olduu😀 geceleri çok zor geçiyor sağa sola dönerken kendimi manga gibi hissediyorum😀
Edakuz58 Hamilelik cok guzel tadini ckartiyim diyorum yok tad mad kalmadi 😅😅bazen yuruyemiyorum bile bi agri griyor kasigima tekmeleriylede ittriyor heryerimi nasl acitiyor sipiccc doğunca basliycak asil flm suan fragmani izliyoruz 😅😅
paradiseeeeee Edakuz58 33.5 bende hepimiz aynıyız ekstra rahmim çok agrıyo taşınamıyorum sanki attık hazırlandık doktora gidicem sorayım bakayım normal mi ne zaman gelir bebiiş
paradiseeeeee Bsmlh ay en canım gittim doktora doğum pozisyonu almış gayet normal bu haftalarda burda olması yalancı sancılar kasık agrıları dedi çok sık 5 dakkaya bir düşerse gel hastaneye dedi
Bsmlh paradiseeeeee benım pazar nst çıktı 10 dk bir 40 geldi sancım yalancı sancı ama takıp edelim dedi yükselirse doğum olur dedi kasılma önleyici verdı
Bsmlh paradiseeeeee 2.142 dedi canım ama artı eksı 2 diyorum ben😞 cünkü 1 ay dirençle savaştık gram almadı
Ozsa paradiseeeeee beyaz sulu mu akintiniz acaba bende 31 haftadayim beyaz sulu akıntım oluyor progestan kullanıyorum ondan mı bilemedim suyum gelcek diye korkuyorum bı yandan da
WmonallissA Edakuz58 bende sürekli uyuyorum😇 gece uyuyorum sabaha kadar, öğlende uykum geliyor, bir kaç saatte gündüz uyuyorum 😂 bende mi bir sorun var