Gulbaharklc Haftaligim dünden beri hastanedeyim kum döküyor muşum malesef sadece agri kesici yaptılar oda etkisi geçince ağrı devam ediyor geçiren yada evde yapabileceğim biseyler var mi cok fazla sancım var dayanilcak gibi değil bilenler yazarsa sevinirim
Yelizr1 Gulbaharklc merhaba canım benim de 33 34. Haftamda aynı şikayetim vardı. Çok ağrım olduğunda belim ve bel.aşağımı sıcak suyla yıkıyordum. Veya eşim yavaş yavaş ovalıyordu ancak çözüm bu var.
YuvarlanamayanPandaa Gulbaharklc bende ilk hamileliğimde geçirdim bol bol su içip sıcak tutman lazım kendını kzuum ama ateşede dikkat bende 40 i bulmuştu ateşim aniden
alimerve Gulbaharklc belirtileri nasıl yani nasil oluyodu ağrıların canım benim sol böbreğimin orası çok ağrıyo gaz sıkışması gibi
Birfincankahve Gulbaharklc Canım benim eşimde de aynı sorun vardı ben avakado yaprağını kaynatıyodum suyunu eşim içiyodu faydasını da gördü bi dene istersen. Gecmiş olsun 🤗
Gulbaharklc Yelizr1 evet belime sicak su torbası koydum bende 2 dakika tutup çekiyorum iyi geliyo cok fazla tutmuyorum bilerek
Gulbaharklc YuvarlanamayanPandaa anladim cnm atesim yok allahtan kendimi sicak tutuyorum iyi geliyo sanirim başka bi çözümü de yok bunun
Marry_59 Bende dökmüştüm. Sancınız arttığında hemen bol bol su içip sıcak su torbası koyuyoruz. Hatta su ısınamadım kadar kurutma makinasını ağrıyan yere tutup sıkıca giyiniyorum. Anında ağrıyı yarı yarıya düşürüyor 🙏
Gulbaharklc Marry_59 deniycem bunu da sıcakda fayda etmemeye başladı artık beni dayanamıyorum ağrılara
Gulbaharklc alimerve sol böbreğimde var benimde canim belimin ortasına kadar sanki ikiye yarilicak gibi ağrıyo agri hafifleyene kadar ne yapicagimi şaşırıyorum bide gaz var oda sıkıştırıyo bisey de içemiyoruz bebekten dolayi allah yardımcımız olsun
Gulbaharklc Evrem19 malesef ki oyle geceden beri hastanedeyim hem idrar yollarimda enfeksiyon hemde kum çıktı ancak serumla bi kac saat ağrısı kesiliyo sonra yine devam inşallah bir an önce geçer teşekkür ederim
Bibebisgordumsanki Gulbaharklc canım geçmiş olsun kum taş gibi durumlar enfeksiyona sebep oluyor gerçekten. Suyu cok icmeniz lazim 3 3.5 litre icmeye çalışın. Ayaklarinizi da sicak tutun.
Gulbaharklc alimerve olabilir bi hastaneye gidip kan idrar tahlili verin tehlikeli olabiliyo bu durum kasilmalari arttırdığı için doguma yol açabiliyor dikkat edin
Gulbaharklc Birfincankahve canim baktim bende hamilelikte avakado yaprağını önermiyolar yinede tesekkur ederim
kucuktosbik27 Gulbaharklc ben hamileliğin başında dökmüşüm birtane toz ilaçla kurtulmuştum çok şükür çok geçmiş olsun sizede
Gulbaharklc kucuktosbik27 tesekkur ederim evet banada yazdi bugün icicem yatmadan önce insallah atlatırım bende