Derya3737 Kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben oksabar iğne ile coraspirin kullaniyorum haftaya 3 aylık olacaz ama nedense içimde hep korku
Samsunn55 Derya3737 o korku sanırım benden de hiç gitmeyecek 😑 6 kaybım oldu şuan 7. Gebeliğimi yaşıyorum inşallah sağlıklıdır. Geçen hafta keseyi gördük perşembe günü kalp atışını duymak için gideceğim inşallah. Oksapar ve coraspin kullanıyorum öğrendiğimden beri
Shn16 Derya3737 benimde bir kaybim var.sizinle ayni duygulari paylasiyorum 13+2 yiz surekli kaybetme korkusu yasiyorum ilk gebeligimde 8. Haftada kalmisti 10. Haftada kontrolde ogrenmistim. Hic bir belirti vermemisti kanama vs. O yuzden her hafta kontrol gitmezsem cok korkuyorum. bu hafta 15 gune cikarttim kontrol suresini ama icim icimi yiyor 😔
lifeofmybaby Derya3737 kan pıhtılaşmam olduğunu bilmeden 16. Haftaya kadar gelmişim sonra fark edildi ve coraspirin kullnmaya başladım endişe etmeyin Allaha emanet bebeklerimiz 💕
Kmndas Derya3737 22 haftalık olduk göbeğim gerildikçe iğneyi vuramıyorum artık mosmor heryerim ama 17 de hareket hissetmeye başladım en aZından şimdi gün içinde hareket ediyor sürekli kafam rahat canım
esra572 Samsunn55 ayy canım bende geçen hafta kese gördüm kalp atışına gidicem Perşembe kaç ml kullaniyosun canım oksapar
Samsunn55 Serraa123 kullandım kullanmam mı ama onlarda bir tık geç başlamıştım yani kese oluşmaya yakın artık kanamam başlıyordu öyle başlatmıştı doktorlar ama bunda erkenden başladım bakalım hayırlısı
beybikos lifeofmybaby Benimki de seninkiyle aynı 16 da başladık iğnelerle 15 de şüphelenip coraspirin kullanmıştım. Şimdi.hep.hap hem iğne var. Şu kaç haftaliksiniz şuanda
Shn16 Derya3737 yok hayir ilkinde bilmiyordum pihtilasmam oldugunu herhangi birsey kullanmiyordum, su anda coraspin+0,6ignr kullaniyorum. Ama tedirginlik devam ediyor. Insallah saglikla kucagima alabilirim
Ezgifatma2010 Benimde 4 kalp durması bir kimyasal yaşadım şimdi 30 haftalıgım o korku hiç git edi birde 32 haftada aspirini bırakacağız dedi doktorum iyice çogaldı korkular rabbim korusun inşallah kucağınıza almayı nasip etsin
Seda344 Bende hem iğne hem hap kullanıyorum. Kızlar iğneyi yapınca oraya hemen baskı uygulayın morarmasın. Ben öyle yapıyorum