Nimet16 Zeynepn illaki vardır sormalısınız bence ben diyarbakırda yaşıyorum memorial da bile varsa mersinde olsun yani:)
Hd8 Zeynepn tam emin olmamakla birlikte ben işlem yaptırırken emniyet mensubuyum diyip bir beyefendi indirim almıştı tarsus medical parkta. Medical parklara sorun isterseniz
Krtalzyn Zeynepn internette polsan la anlaşmalı mersin özel hastaneleri yazarsanız çıkar yada hastane özel kendince indirim yapanıda vardır onuda sorarak araştırcaksınız artık
Nimet16 Mom053 evet var doktor muayenemizde tahlillerde %25 indirimimiz var benim eşimde özel harekat
Mom053 Nimet16 benimki de özel harekat . Benim doktorum Niğde de Niğde’den gelip ameliyat olacağız doktorum orayla anlaşmalıymış. Sezeryan ne kdr acaba polis eşine
Nimet16 Mom053 ben henüz doğum yapmadım yeni hamileyim ama nisanın 15 inde kontrolum var dilerseniz sorarım olurmu?sizin için geç olmazsa
Mom2525 Kesinlikle vardır ya bende hiç olmadık yerde tsk indirimi alıyorum şimdi İstanbul’da gittiğim hastaneye sorucam umarım burada da vardir
Smnerdgn33_58 Zeynepn canım ben de polis memuruyum Tarsus medikal park indirim yapıyor muayenede ama doğumda indirim yok. Önceden vardı kalkmış sanırım
Kediannesi123 Zeynepn yoo ben gidiyorum her ay yüzde 50 indirim yapılıyor canım tersler de falan da geçerli mi bilmiyorum bence geçerlidir. Doğum da geçerli değil dediler