Nur55 Kızlar doğumu kaçıncı haftadan sonra beklemeliyiz 35+2 haftalığım çok kasılmam oluyo gece uykudan uyanıyorum normal mi
Sema99 Nur55 doğumu her an beklemeliyiz canım kasılman oluyorsa sadece doktora görün magnezyum yazar çok şiddetli kasılma ise doktorunla konuş bn 37+3üm doğumu bekliyorum öle geldi gelecek nerdeyse
uleErenTozkoparan KASIlmanız saatte 4den fazla olup sık aralıklarla oluyorsa dogum sancısı düzensiz oluyorsa yalancıymış iki gğn hastanede yattım durdurdular sancılarımı bende 35.1 im
Nur55 Sema99 şiddetli mi anlayamıyorum ki böyle aşağı doğru bişey baskı yapıyor sanki hiç yürüyemiyorum ağrı giriyo öyle bişey oluyo
Sema99 Nur55 canısı bebek kendini uzatıyor genişletiyor kendini ayakları ilr baskı yapıyor ve Doğum yollarını acıyor
uleErenTozkoparan Canım doktorun takibini yaptığı için daha iyi bilir nstye bağlar açılma var mı bakar dogum yakın olup olmadıgını doktorun daha iyi anlar ben genel anlamda 36dan sonra erken dogum sayılmıyor dedim 36dan sonra gelebilir diyor doktorum benim