icedearth Yasinimm vallahi ben de bulantıdan uyuyamıyorum bebek olmadan günde 20 saat uyucam diyordum ama 😅
Damlladamlla Yasinimm benimde canım bi türlü uyuyamıyorum canım sıkılıyor sürekli kaçıncı haftandasın
Civcikveannesi Yasinimm ben de bu aralar hiç gece uykusu uyuyamıyorum daha 8+1 iz sürekli gündüz uyuyorum. Bebeğin büyümez gece uykusu önemli diyorlar sizin bilginiz var mı kızlarrr 🥺
Damlladamlla Civcikveannesi ilk aylarda bende sürekli uyudum çok uyursan kız çocuğun olur falan dediler ama alakası yok 😂 oğlum olucak Allah nasip ederse 4. Aydan sonra rahatlarsın canım yapıcak bişey yok bende 35. Haftamdayım ilk aylara geri dönüyorsun sürekli uyuyorum
Yasinimm emelsygnc Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbım bir avazda kurtarsın ❤😍🤗🥰🤲
Besolaraa Yasinimm mutfakla yatak odası arasında mekik dokuyorum resmen 36+4 oldum heran doğuracakmışım gibi hissiyat var yatamıyorum 🤪
DenizSayer Yasinimm aslında uyuyordum ama eşim 1 de göreve gitti o yanımdan gidince kalkıyorum dahada uyumadım uyuyamadım huy oldu onsuz yatamıyorum resmen evde tek