Eyani Laralee post açmak için post açtığınızı düşünmek istiyorum, konu bulamadınız böyle birşey yazayım diye düşündüğünüzü düşünmek istiyorum, yorumlara şöyle bir baktım yazacaklarımın çoğunu arkadaşlar yazmış
katipannee Laralee şöyle bir durum var bebeğin kıyafetlerini ayrı yıkasanız bile isterseniz ayrı degerjan kullanın isterseniz ayrı ütü makine vs sonuçta bebeği siz kucağınza alacaksınız ve sizin çamaşırlarınızında bebeğinkiyle yıkadığınız gibi hassas olmanız gerekir. Çünkü sizin elbisenize temas edecek
EsmamM18 Laralee hadi çamaşır makinasını anladım ( çok mantıksız) ona tamam diyelim. Ütü ne alaka kardeşim bebek için ayrı ütümü alınırmış. Fuzuli masraf. İsraf.
Kayasbht Laralee canım o çocuğun vücudunun mikroba bile ihtiyacı var bağışıklık kazanması icin sen kalkmış ayrı makine diyorsun eğer öyle yetiştirirsen çocuğunu vücudu bağışıklık kazanmaz ve dışarıdan en ufak mikropta hastalanır
Susamtanem2 Kayasbht iyide ayrı okul cam fanusta öğretmen tutarsa çocuk miktopla nasıl tanissin lütfen 🤣
NAZ2333 Laralee kiyafetlerini ayri yikamak yetiyor bence ütü desen ütude mikrobun m si kalmaz cunku coook isinan bi ev aleti valla banada abarti geldi canm
Susamtanem2 Laralee yani bu kadar imkanınız varaa zaten bakıcı aşçı ve temizlikçiniz vardır siz yıka ütüle derdiyle ugrasmazsiniz bence de alın en azından farklı bir bayan çamaşır makinesi çalıştırır diğeri de ütüyü yapar sizinki ile aynı ütüyü yapan kişi de ütülememeli yaşınız kaç bilmiyorum ama sanırım canınız sıkıldı o yüzde. Acıktıniz postu yoksa çamaşırdan önce 1 hadi 2 kez boş çalıştırırsiniz ütü zaten sıcak bı alet biliyor musunuz dokunamazsiniz yakar elinizi yani mikropların da yok ediyor o yüzden sizin çamaşırdan bebeğin çamaşırına mikrop taşımaz
Bsr159 Laralee o nereden çıkmış hadi deterjanı VS. Anlarım da bunuda ilk defa duyuyorum çok abartılmış ayrı ayrı kıyafetleri yıkar olur biter bu iş biz onların annesi babasıyız en kotu koynumuzda yatarken bişey olmuyorda makine ye atınca mi oluyor
Ddmbcglu Laralee çok gereksiz herkesin düşündüğü gibi zaten aynı anda yıkanmicak kendi çamaısırımızla ve ütülenicek ütüde malum yeterince ısı mikrobu kırıyor o açıdan düşünülürse amaç ne gösteriş mi 🤔saçmalık desek daha dogru 😂
Mammimammi Laralee o kadar da abartmaya gerek yok bence. Ben sadece çocukların çamaşırlarını yıkamadan önce deterjan hazinesini çıkarıp temizliyorum. Kendi deterjanımızdan yumuşatıcı dan kalıntılar kalıyor çünkü. Sizde öyle yaparsınız.
happypregnant29 Laralee sizin para harcayasınız geldi heralde 😂 valla kusura bakmayın da ilk şaka sandım çok saçma çünkü ayrı yıkayın da yeni makine ütü çok manasız