Laralee Merhaba güzel annişler🥰 Acaba bebiş için çamaşır makinesi ayrıca alan var mı? Büyüklerin elbiseleriyle aynı yerde yıkamak hiç içime sinmiyor açıkcası.. Ütü için de bebiş için ayrı bir ütü almayı düşnüyorum. Bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar?
Damlahtp Laralee bence gereksiz bir masraf😮 ama tabi yeriniz varsa ikinci bir makinaya ihtiyacınızda varsa tercih sizin ama ben kimsenin böle bişey yaptığını pek zannetmem
Busraacaglar Laralee çamaşır deterjanı olsa anlarım ama ayrıca çamaşır makinesi saçma geldi bana. Gereksiz masraf bence, ben ayrı deterjanla yıkıyorum ve sadece onun kıyafetlerini atıyorum bizimkileri bir atmıyorum.
Hatice11 Laralee Abartı olurdu.Oğlum 2 buçuk yaşında dogdugundan beri camasırlarını ayrı yıkıyorum ayrı kurutuyorum gayet temiz yeterli bence 😊
zerana Laralee bu kadar korursanız ilerde en ufak bakteriden aşırı etkikenecekler. Gerçek dünyaya alışaın biraz. 1 yaşına kadar ayrı yıkarım ondan sonra onu da yapmam
Eliftkgz Ayrı ayrı yıkıyorum zatem oğlum 5 yaşında nu yaşına kadar hep ayrı şekilde yıkadım ama ayrı makine bana biraz abartı geldi. Anne babasıyız sonuçta aynı evde yaşıyoruz mikrop değilz ya o kadar😅🙈. Hele ayrı ütü ne alaka yani😅😅😅
2prensesannesi1 mutluaile11 mmavi Zeynep_ayaz Baloncuk41 Busraacaglar kızlar bana yardımcı olun ya, öyle cnım turşu çekti ki Baya yedim şuan midemin bulantısından ve ağrısından ölüyurum. Ne yapsam geçer
mmavi Ayri eve ciksin cocuk gelmeden isterseniz 😂 niye camasir makinasi, utu, beyaz esya alsin ki insanlar. makina bir temizleme araci, icimden cikan cocugun esyalarini ayri olarak, ayni makinada yikayacagim tabi ki. Cok ilginc geldi.
Hicran27 mmavi ben de tam bunu yazacaktımayrı eve çıksın bari ben sadece 6 ay kadar ayrı yıkarım zaten bizimle yaşıyor uyucak öpecez ayrı mı makına alalım
Kbryagci38 Laralee abartıda son nokta olmuş gerçekten . Bu bebekler kendini prenses prens zannediyor ondan sonra hayatta en küçük olumsuzlukta annem bana ayrı çamaşır makinası bile almıştı diye oturup ağlıyor 😂😂😂
Zeynep_ayaz Laralee bi yasima daha girdim ne gerek varki boyle seylere cocuklarin kiyafetlerini ayri yikiyoruz zaten 🤦♀️ gercekten ihtiyac olan seyler alinmali para harcamak icin para harcanmamali bence 🤔😳
Baloncuk41 Yani şaka amaçlı açtığınızı düsünmek istiyorum ama anladigim kadariyla korede yasiyosunuz ordaki makinalar farkliysa yada minikse bilemem tabi tercih sizin 🙈
Bmom Laralee bu durumda sizde bebegi kucağınıza vs almamaniz gerekiyor sizin kıyafetlerinize deger falan
BelisinAnnesi Ayrı yıkamak ve bebek deterjanı kullanmak yeterli kiii 3 yıldır öyle yapıyorum şuan 22 haftalığım ve 6 yıllık çamaşır makinama devamkee 😂😂