Dolunayyy Hicran27 dönerken sanki kasiklardan aliyosun tum gücü agri yapiyo bacağımı çektiğim zaman cati kemiklerim agriyo. Buna bin şükür tabiki Allahim hepimizin yardımcısı olsun her zaman 🤲😍
Nazlideniz91 Hicran27 Hep iyi düşünün iyi olsun🤗Stres ve korku yaşamayın, zaten ultrasonda sürekli bakılacak doktor kontrolünde olacaksınız🥰
EgeDN berilkus Allah yardımcınız olsun şifa versin hepimize hayırla kurtulun inşallah annelik başka bişi hiç biri hatırlanmayacak diyorlar 🤲🏻🥰
sclzn Hicran27 hamile yastıgı alsak iyi gelir mi acaba bende cok zoelanıyorum zaten huzursuz uyuyorum birde dönemiyorum
Prenseslerannesi34 Bmom 😁😁 Allah yardımcımız olsun bende bir kaç manevrayla dönüyorum her yerim tutuluyor zaten sabah yataktan bir kalkıyorum kamyon çarpmış gibi her yerim ağrıyor 😁
Zhrblt Hicran27 saat 02.40 şuan. 31 haftalık gebelim solum çürüdü resmen düz asla yatamıyorum sağıma biraz yatıp tekrar sola dönüyorum 1 tane yastığı bazen bacak arama alıyorum dönerkende resmen uzun geniş araçlar gibi böyle geniş ala ala dönüyorum önce bi popomu atıyrum sonra vücudumu döndürüyorum yuvarlanıp duruyoz sırt ağrılarından sabahlara kadar uyumadığımı bilirim doğunca bitecek sanırım bunlar 🤷♀️
efruzzz Hicran27 valla bende kalkip oturup oyle donebiliyorum direk donmek imkansiz oturmak icin de belime koydugum yastiktan guc aliyorum yuksek olunca bir tik ona basio daha rahat kalkiyorum yoksa onu da yapamicam😓
Burcumtlg Yatak başlığından güç alıyorum 😭 soluma yatayım sol kalçam, sağıma yatayım sağ kalçam felllççç 😭 sanki kalçamda taş taşıyorum artık ne kadar ağırlık veriyorsa fena bir şekilde ağrıyor.
Hicran27 Burcumtlg aynen çürüdü ama biter sayılı günler az kaldı ama en çok ben yüz üstü uyumayı özledim