Hicran27 Kızlar gece yatakta nasıl sağa sola dönüyorsunuz maf oldum ya dönerken çok rahatsız oluyorum zorlanıyorum kalkıyorum oturuyorum öyle sağa sola uzanıyorum sizde zorlanıyor musunuz?
haydibakalim Hicran27 ben de sıkıldım artık ya her gece yatağa girerken başlıyor bu geceki işkencem diyorum dön alllah dön gece boyunca her yanım ağrıyor
Nazlideniz91 Hicran27 Son zamanlara doğru çok zor oluyormuş bunu öğrenmiş oldum. 39+0 oldum dönerken resmen kasıklarımdan güç alıyormuşum gibi canım yanıyor. Yavaş yavaş önce karnımı döndürmeye çalışıyorum sonra geri kalan yerlerimi 😅 Resmen top gibi yuvarlanıyorum 🙈
Sidal Hicran27 ah ahh dönemiyorum ki çok çok zorlanıyorum ve ben çok deli uyuyan biri olarak bu konu beni de çok yoruyor cidden ama az kaldı dayan diyorum son 38 gün 🤭🥺
Prenseslerannesi34 Bmom 😁😁 Allah yardımcımız olsun bende bir kaç manevrayla dönüyorum her yerim tutuluyor zaten sabah yataktan bir kalkıyorum kamyon çarpmış gibi her yerim ağrıyor 😁
berilkus Hicran27 10 hamlede dönüyorum resmen. Dönerken kemiklerim ağrıyor. Ah uh dönene kadar zaten bitiyorum bir de her dönmemde eşim uyanıp “bir şey mi oldu iyi misin” deyip duruyor. Cevap vermeye takatim olmuyor. Şimdi de elim ağrımaya başladı uyurken, bir o eksikti.
zeynepbalci berilkus uyuşuyo gibi mi oluyor elin sanki şişmiş gibi de geliyo bana artık sende de böyle miii
EgeDN berilkus ahh o dönme çabaları Yavaş yavaş dönene kadar tekrardan diğer yöne dönme süresi geliyor bana göre😄 kaç haftalıksınız bende de sağ ve sol kol ve el ağrıları başladı kırık gbi sanki arada bi uyuşuyor hissetmiyorum tuttuğum şeyi biz 27+4
Zeynep_ayaz Hicran27 esimden destek alip donuyorum belim kitleniyo surekli nereye donsem orasi uyusmayada basladi pofff 🙄🙄🙄🤲
Dilanertan Biz uyuyamadigimiz icin donmuyorum da sabaha kadar uyku imkansiz ayak yanmasi bel ağrısı gittikce zorlaşıyor son 48ngunn 🤕
Nazlideniz91 Hicran27 Hep iyi düşünün iyi olsun🤗Stres ve korku yaşamayın, zaten ultrasonda sürekli bakılacak doktor kontrolünde olacaksınız🥰
ilkannelikkk Hicran27 Benim de etlerim acıyo dümdüz yatmak istiyorum ama zararlı diye yatamıyorum sağdan sola soldan sağa sabaha kadar dönüyorum dönerken kütlüyo bi yerlerim neyse son 64 😅