Mere Yarinn gebelik testi yapicamm ama daha reglime varrr benim icin dua edin kizlarr benim gibi bekleyenler var mii
mom130 Mere Benim de adetime 10 gün var ben de bugün yaptım negatif çıktı bir hafta sonra tekrar yapmayı düşünüyorum inşallah hamilesindir 🙏
HafizeFatih Mere ben regl tarihimden 2 gün geçti kan verdim çıkmadı 5 gün sonra verdim 63 çıktı bence bekleyin regl gününüz geçsin
Momlife1 mom130 bende 8 gün kala yaptigimda negatifti 4 yada 3 gün kala yaptım pozitifti biraz daha sabret güzel sonuçlar al inşallah
Mere HafizeFatih belirtilerim var aslinda bu ay yapmayacaktm test ama belirtilerim cok bariz oldugu icin dayanamiyorum sabredemiyorum 😊😊
HafizeFatih Mere hmm o zaman bişey diyemem hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşAllah🥰🤗
Mere HafizeFatih aminn insallah gogus hassasiyeti halsizlik uyku hali bel agrisi ve kahverengi lekelenme bir önceki gebeligimdede boyle yasamistim ama onun kalbi durdu maalesef 5 aydirr bekliyoruz bebek
Mere mom130 bizler de bekliyoruz ama esler daha merakli ve heyecanli 😊😊 ben henuz test yapacagimi soylemedim negatif cikarsada soyleeyecegim
HafizeFatih Mere Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşAllah belirtiler evet hamilelik belirtisi bende de öyle olmuştu sadece lekelenmem yoktu hayırlısı olsun test yaparsanız da haber verir misiniz lütfen merak ederim 🥰🤭
Mere HafizeFatih veririm tabikii her ay burda zaten test yapacagimi bildiriyorumm 😅😅😅 yarin yazarmm bana dua ediinn 🙏🙏
mom130 Mere kasık ağrımdan uyuyamıyorum bugün temizlik yaptım ama sürükleniyordum resmen bu kadar ağrı normal mi onu düşünüyorum
Mere mom130 umarim halilesindirrr ben ilk gebeligimde 6 gun once yapmistim baya cikmisti simdide oyle yapicam bakaliiimmm lutfenn bu sefer olsuunn 🙏🙏🙏😊😊😊😊
Momlife1 mom130 adetine bir kaç gün kala çok şancı olmuştu kramp gibi bir anda sancılarım oldu hala deva m ediyor 2 gün geçti üstünden ama şuan hafifledi
Aseless Ben adetime 3 gün kala yaptım çıkmadı 1 gün kala yaptım silik çıktı 😃 hadi hayırlısı inşallah siz de iki çizgiyi görürsünüz 🤰🏻