Hatice11 Pekinseyma Biraz çabalıycaz kolay olmaz elbet ama tabii ki alışcaklar biz onun yanında bebege fazla ilgi göstermemeyi düsünüyoruz ,en azından bir süre alışana kadar o uyuyunca sevecegiz kardesini,abiye daha fazla ilgi gösterecegiz ☺
muhamedalininannesi Pekinseyma geçen camları kapıları yeğenlerim sağolsun geldiler küçükler daha biraz yardım ettiler temizledim ama yine kirlendi duruyor öyle yapamazsam kalacak mecbur bak kalktım yaptım bitti yeni yattım yerime ama karnım taş gibi oldu ve makata baskı hissediyorum belimde agrıyor şimdi
Pekinseyma muhamedalininannesi aslında çocuklarla silebilirim ama çarşıya çıkınca kendime gelemiyorum yemek falan derken eşimde bazen erken geliyor ha bugün ha yarın derken kaldı bide supurgem bozuldu evi dip köşe supurcem üç gün öyle kaldı kayınvalidem den aldım şükür yerler halılar çarşaf lar vs. Bitirdim
Tugba1421 Pekinseyma son 10 günümüz var detaylı temizliği 1 ay önceden yaptım ama 2 3 güne bi perde cam kapı hariç sil süpür toparlamayla uğraşıyorum hep derli toplu dursun istiyorum bakalım ne zman gelecek bebislerimiz
Deryaercin Mukaddess1 hayir yapmadim henuz ara ara giren agrilarim var artik gelsin bu haftada olmazsa 41.haftada suni ile baslatilacagini siyledi doktorum