TubaAdgzelzaslan Merhaba kızlar 5+4 haftalık hamileyim ve akşam yemeklerinden sonra çok uykum geliyo yarım saat şekerleme yapmadan duramıyorum normal mi sizce
gokcem0814 TubaAdgzelzaslan bende aynıydım şuan 38+1 im hiç uyuyamıyorum en güzel günlerin bol bol uyu tadını çıkar 😘
Tugbamete Normal canım benimde öyleydi o haftalarda şimdi 10+4 olduk hala aynı doktorumun söylediği bebek bu aylarda tüm beslenme ve büyümesi için gerekli enerjiyi bizim kanımızdan alıyomuş o yüzden uyku hali oluyomuş birde az ve düzensiz besleniyorsan vucud yoksunluğa düşüyormuş oda uyku yaparmış beslenmende sıkıntı olmadığını düşünüyorsan korkcak hiç bişey yok ben iş yerinde öğle arasından geldikten sonra resmen esnemekten ağzım yırtılıyo eve döner dönmez hemen kanepede 1 saat kestiririm eşim bu yine taş taşımış der 😂😂😂
MehtapE Ben guzduzleri kessen uyuyamazdim ilk 3 ay hergün uyuyordum bi hoşuma gidiyordu anlatamam simdi 5.5 aylik olduk sekerleme donemm bitti
Enesefe Bol bol uyu benim o zamanlar ne kadar çok uykum geliyordu is yeri de çalışırken resmen icim uyuyordu şimdi hiç uyku yok 😁