_Mother_ Ey_ser benimde son 36 günüm ama kızlar erken gelir diyorlar bakalım hayırlısı olsun inşallah bende bir an önce doğmasını istiyorum doğrusu 😂
Mavis06 Benim de son 35 😍 ben nedense başımdan beri hep 38de doğmasını istiyorum 🤣 taktım o haftaya dua ediyorum Hayırlısıyla 38de gelsin kendi sağlıklı bir şekilde diye
AysDemir Mavis06 bizimde 37. Haftamız aynı şekilde bende sanki 38de doğacak gibi Uygulamaya göre 21nisan son gün ama biz kendimizi 10 gün sonraya ayarladık😀😂
Sevde0281 Ey_ser benimde son 33. Bugün malesef suyu azalmış dedi yakın takibe aldılar. Sıkıntı olursa erken alınacak
Merve599 Mavimpembem merhaba 36 da doğum yaptığınızda bebeğiniz küveze girdi mi acaba.. benşm de 33. Haft sancım çıktı şuan 34+6 yım tereddütlüyüm açıkçası sormak istedim
Mavimpembem Merve599 yok cnm bir gece dinlenince evimize döndük kilosu yeterliyse kalmaz diye düşünüyorum
EceveDenizinAnnesi Ey_ser Sezeryan için zamanını beklerse son 27🙈 inşallah zamanında ve sağlıkla gelir yerinde duramayan hareketli bıdığım💗