Mervensn1 Damlabekiz kaç gündür etmiyor mesela doktorunuza bildirmeniz gerek uzun süre kıpırdamamazlık varsa tabiki bu bi sorun olabilir bebeğin hareketsizliği önemli bi konu burdan yanıt aramamanız gerek 🌸
Ceycey11 Damlabekiz bugün aynısını bi arkadaşım söyledi doktorunu aramış çikolata ye yarın gel bakalım demiş deneyin isterseniz
Damlabekiz Damlabekiz Mervensn1 İlk gebeliğim anlayamıyorum geceleri sadece ufak bi kıpırdama oluyo başka yok gün boyunca
Mervensn1 Damlabekiz benim geceleri sabaha karşı çok kıpırdar birde geçe 12 1 e doğru her bebek farklı olurmuş belki geceleri kıpırdıyordur biz gibi ,hafif bi hissetme varsa sıkıntı yoktur yarın randevunuz varmış umarım sorun yoktur 🌸
T_nisaa Damlabekiz 2 gündür hiç mi hareket hissetmediniz hami tekme değilde bir kıpırtı bile mi sol yanınıza uzanıp sessiz bir yerde denediniz mi takip etmeyi
Gulbeyazk Damlabekiz canım kıpırdama varsa çok endişe etme 22 de bi de 27 28 de oluyor böyle üç dört gün ama her ihtimale karşı kontrole gitmem en iyisi bir de eğer varsa steteskopla kalp atışını da dinleyebilirsin ben öyle yapmayı planlıyorum
Didem34 Damlabekiz hic mi etmiyor en ufak bi kıpırdama ? 28.haftada olması lazm cnkü bebek büyük ihmal etmeyin ya
Merve0202 Damlabekiz canım sessiz bi ortam da eşin kulağını koyup diyer kulağınıda kapasın öyle de ses geliyor Gelmese bile korkma ilk gebelik diye de olabilir