semracaaa Kızlar 18 haftalık gebeyim on günden beridir dik oturduğumda sağ alt kaburgam felaket ağrıyor, ayrıca iki kaburgamın ortasında altta da ağrı oluyor bunun sebebi nedir acaba, hiç oturamıyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda.
Elif_5092 semracaaa benımde her akşam yemekten sonra kaburgalarım batıyor 32+2 yız bızde neden oluyor anlam vermedım
Hatice_5858 semracaaa 37+4 suan o ağrıyı yaşıyorum bebek doğum pozisyonunda bende ayaklarıyla baskı uyguluyor dedi doktorum bide rahim büyüdükçe de baskı oluyormuş çok zor yatamıyorum otursam kalkarken çok ağrıyor ve derin nefes alamiyorum Allah yardımcımız olsun kötü bi ağrı
suscarparimm semracaaa rahim genişledikçe göğüs kafeside genişliyor canım baskı yapması bundan sebep doktoruna danışarak magnezyum takviyesi alabilirsin
Gzhm16 semracaaa cnm bende aynı durumdayım 19 haftalıgım sag gögüs altında kaburgamda agrı var doktora gıttım kontrol ettı ancak bebekle ılgılı olamaz dedı bebek suan 200=300 gr arasıdır dedı
semracaaa Hatice_5858 aynısını yaşıyorum inanın hele sandalyede hiç oturamıyorum, ama benim için çok erken değil mi, bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum
Hatice_5858 semracaaa inşalhh doktorunuz olumlu şeyler söyler ve ağrılar için bir çözüm yolu bulur hayırlısyla alalım bebişleri kucağimiza bende yarın gitcem tekrar bakalım ne olacak
Hatice_5858 semracaaa internet ten bakmıştım ben ılık duş alabilirsiniz yatmadan yada sıcak kompres rahatlatıyor
Ayanbsra 25 haftalık gebeyim benim de sol kaburgamin altı agriyor ama ben çözdüm bebek oraya denk geldiğinde ağrı yapiyormus çikolata yeyip sol tarafıma yatıyorum pozisyon değiştirdiğinde geçiyor ama sizin için erken gibi sizdekide rahim buyudugunden baskı yapıyor olabilir
semracaaa Ayanbsra evet oda olabilir biraz korkmaya da başladım henüz hareketlerini de çok hissetmiyorum iki bebeğimi de kaybettim ağrım arttıkça da korktum açıkçası
Ayanbsra semracaaa inşallah olmaz öyle bişey kötü şeyler düşünme için rahat etsin bı kontrele git bence