Emel_Cihangir Kullanışlı ve kaliteli takım olarak bebek arabası ve puseti arıyorum marka fiyat bilgisi acil yardım kızlar
BegumIscanTunc Emel_Cihangir Kraft Lima 2800-3000₺ arası bende bu markayı alicam baya araştırdım çok iyi özellikleri var
AycanReis Emel_Cihangir bütçeye bağlı sen ne kadarlık arıyorsun mesela bütçen müsaitse babyhope markasının bebek arabalarına bakabilirsin ama ben bu ara 4 baby diye bir markanın arabalarına cok baktım uygun diye şimdi daha iyisini almak istedik babyhope sipariş vericez nasipse 2300 tl
cemreninannesi67 Emel_Cihangir e bebek’de kanz bebek arabası indirimde bende ondan çok istiyorum bakabilirsiniz
2626262782ayse Emel_Cihangir joie e bebek araba da çok memnunum puset ise 6 7 ay içim çok para vermedim iyi ki vermemişim şahsen bebek araba iyi al ama ğuset 100 200 TL lik iş görüyor artıyor bile ☺️
34_21_23 BegumIscanTunc bende bundan aldım 3 gündür evde gidip gelip bakıyorum heves ediyorum çok güzel ya inşallah memnun kalırız 😊
Emel_Cihangir AycanReis benim için kullanışlı olması çok çok önemli kriz geçirtmesin açmaya çalışırken 😅 fiyat önemli değil
AycanReis Emel_Cihangir 😀 o zaman paraya kıy ve al en konforlusunu acıkcası bana cok geliyordu 1000 lira üstü bebek arabasına verilir mi cok dedim hatta verenlere kızmışlıpım bile vardır ilk oğlumda aldım 6 ay sonra kullanamadım uygundu diye şşmdş ikinci gebeliğim her yönden bakıyorum en iyisi olsun diye 😀😀😀 babyhope buldum işte en son
eylulsilam_35 Ben uzun araştırmadan sonra trendyoldan aldım taksitli bide 1100 TL travel ve poşet on numara beş yıldız tekerleklikleri muhteşem kullanmadm daha ama çok rahat ve hafif tavsiye ederim bütçe olarak çok uygun kaliteli 👍
2626262782ayse Emel_Cihangir o joie markasında hız testi yapmışlar 100 km hızla bi milim kıpraşmıypr sapasağlam biz çok araştırdık cnm
Loveme Emel_Cihangir bende dün aldım Pierre cardin markasına ait Gubi platino travel çok şık ve kaliteli ağırlığı kullanımı vs gayet iyi fiyatıda 2063tl hepsiburadada
eylulsilam_35 Adaaa34 tek elle kullanılıyor ayarlanabiliuor boyunuza göre Markası joell truva travel sistem 👍
gulin-35 Emel_Cihangir 4 baby yada ottoplus almayı dusunuyom bende fıyatta uygun cok para verme taraftarı degılım cunku bır yasına gelıp yurumeyı ogrendıkermı ıcınde durmak ıstemıyorlar
pnr1404 Emel_Cihangir henüz kullanmadım bebeğim doğmadı ama uzun araştırmalar sonucu mamas papas ocarro aldım
icedearth Emel_Cihangir huggy 6 eggs alacağım ben de henüz almadım kullananlar bayağı memnun ve görünüşü çok şık
emineveminigi Emel_Cihangir bende daha yeni aldım kesinlikle kabin tipi alın çok pratik oluyolar ayrıca port bebe olanlarıda asla tavsiye etmem genelde travel alanlar 1 yıl sonra yeniden baston yada kabin tipi alıyorlarmış. Ben chicco kwik one aldım pusetide içinde aşırı kolay açılıp kapanıyor yer kaplamiyor hantal değil
Ozlem23 Emel_Cihangir ben joie litetrax 4 aldım set anakucagida var henüz kullanmadım ama evdeki denemelerim ve araştırmalarima gire güzel bı araba bebek için rahat gorunuyo sürmesi kolay kapatması kolay ben tek elle yapabiliyorum (ben araba alırken buna dikkat etmiştim ) güzel yani
MinnakLiva Emel_Cihangir 8 aydır casual cadillac kullanıyorum çok memnunum ama arabanız varsa travel sistem alın derim yoksa normal alın çünkü traveller ağır oluyor, çok gezen insanlar için daha kullanışlı, benim araba gezmekten çürüdü resmen 🤣
Zeyykizil Emel_Cihangir Ben Kraft Ego travel sistem aldım evladiyelik bir araba bence çok sağlam ve kaliteli henüz kullanamadım ama katlanması vs gayet pratik
mommysweet Zeyykizil bende egoyu beğeniyorum ama bi anda arttı fiyatı siz kaça ve nerden aldınız acaba