_imra_1213 Kizlaar yeni doğum yaptım, bebeğim bir aylık ve sürekli emmek istiyor sanırım doğmuyor sütüm iyi geliyor ama bilmiyorum, arada bir mama veriyim diyorum ne düşünüyorsun bu konuda? Ve hangi marka mama tavsiye ediyorsunuz?
Gizoos _imra_1213 en iyisi benim araştırmalarıma göre sma ve hip anne sütüne en yakın olanlar aptamilde glikoz olduğu için bebekler çok seviyormuş ama daha sonrasında aptamilden başka mamayı da kabul etmiyorlarmış. Kullanmadım araştırdığıma göre böyle.
ebrarecem _imra_1213 kilo alımı ne durumda bebeğinizin. Sürekli emme hissi açlıktan değil ilgiye anne kokusuna ihtiyacı var ondan. Kilo alımı iyiyse boşa mama vermeyin mamalar gaz yapıyor öyle acı çekmesin birde.
Kbrarz _imra_1213 canim SMA yı tavsiye ederim ben cok memnun kalmistim ilk kizimda kullandim simdi ikinciye hamileyim tekrar sute takviye yetmedigi yerde kullanicam nasipse🙏🏻😊
Dilekcnkn Gizoos evet yaa alışıyorlar ben hipp aldım ama kullanamadan süt alerjisi oldu sonra aptamil kullandım ama hemen hemen herkes dedi tadı tatlı olduğu için alışıyorlarmış şimdi olursa ne kullanırım bilmiyorum
Emirle Gizoos kızım aptamil kullandı 2 sene süte geçemedik alışamadı kabızlık yaptı başka mamayıda içmedi gerçkden
Cutebaby Canım zaten yeni doğan bebekler sürekli emmek ister duymadığı için değil, tek bildikleri bu olduğu için ve güvende hissettikleri için. Boşu boşuna mamaya bulaşma sütün de kesilir çocuğun doymadığını anlamanın tek yolu aylık kilo alımıdır ve çiş az yapıyorsa yetmiyor demektir. Daha çok yeni sütün yetiyordur mamaya bırakma
Vildan_C _imra_1213 Bez sayısından doyup doymadığı anlaşılır neden öyle düşündünüz? Sürekli emmek istemesi çok normal yenidoğan bebeklerin bildikleri tek şey emmek o yüzden saat başı 15 ila 20 dakika emiyorsa yeterli geceleri de 2 saatte bir. Bence birdaha düşünün derim tabi yine tercih sizin😊
Mom053 _imra_1213 zengin bi arkadaşım var çok paralar döktü çocuğuna ve o bana hipp mamayı önerdi en iyisi buymuş sanırım