Veralynn Merhaba 🌸 tamamlayici saglik sigortasindan yararlananlar var mi ? Nasil oluyor senelik yapilabiliyor mu , ödemesi aylik mi nasil oluyor , neleri kapsiyor filan bilenler bilgilendirebilir mi ? 🙏
Busra34ybg Veralynn ben kullanıyorum canım ama gebelik için geçerli değil gebe kalmadan önce ekstra bilgilendirmek ve ona göre ücret ödemek lazımmış diğer bütün bölümler için kullanıyorum yılda 8 kere ayakta tedavide sadece 15 TL ödüyorum tahlil tetkik ne yaptırısam sigorta şirketi karşılıyor yatarak tedavide de belli bi miktarı karşılıyor 600 TL civarı biseydi sanırım yıllık olarak
Busra34ybg Veralynn malesef canım gebe kalmadan önce yapmak gerekiyormuş doğum içinde ben 2 yıldır kullanıyorum bende bilmiyordum sonradan öğrendim
Veralynn Busra34ybg Güzelmis aslinda ama ben gec kaldim demek o zaman dogum icin istiyordum kontroller tahliller dogumu kapsasin istemistim demek olmayacak 😣
Rukiye1502 Veralynn doğum için olanlarıda var normal sigortaya göre biraz daha pahalı ama muayene ve doğumu hesaplayınca daha uyguna geliyor ikican sigorta olarak geciyor sanırım Aralık ayında 4 bindi en uygunu tabiki paket paket fiyat arttıkça sigortanın geçtiği hastanelerde çoğalıyor ve devlet bi kısmını geri veriyor SGK varsa sanırım 4 yada 6 taksit oluyırdu