fatmArslan06 21 haftalık gebelikte mide boşken mi daha iyi hissedilir bebek doluyken mi 1 gün hissediyorsam 5 6 gün hissetmiyorum ve bu durum beni korkutuyor miniko dalga geçiyor benimle sanki💙🦋
ynrbrk fatmArslan06 benim de aynı bir de sol değil de sağ tarafıma yattığımda daha çok hissediyorum herkeste sola yatın yazıyor o yüzden acaba değil mi bebek hareketi diye düşünmeye başladım 🙂
T_nisaa fatmArslan06 çok normal ikimci gebeliğim 24 haftadan sonra düzenli olarak hergün hissetmeye başladım 🥰
Veraninannesi ynrbrk bende yüz üstü uzanınca genelde hissediyorum hergün 1 2 defada olsa pitpit hissediyorum şükür diyorum gönlüm ferahliyor ve lavaboya sıkışınca sağa dönünce hissediyorum solda hiç hissetmedim 23 olucaz bu gece hayırlısıyla 🤲🙏
Nurssss fatmArslan06 olabiliyo ya ilk gebeliğim 17 de başladım hissetmeye 20 ye kadar hergün hissettim 20 de bi kaç gün çok çok az pıt pıt oldu şimdi 21 im günde 4 5 kere hissediyorum bazı günler az oluyo bazı günler çok dışardan gözüküyor kazak üstü bile tümsekler oluyo göbeğimde 😅