Damlladamlla Kızlar aşırı halsizlik var gün boyunca devam etti nefes almakta zorlanıyorum size de böyle oldu mu
basakaltin Damlladamlla bende aynı durumdayım bebek hareketleri bile çok az, bütün gün iştahsızlık nefes darlığı ve sırt bel ağrısı çektim yarın doktora gidicem
BuBenimOykum Oluyor malesef 😔Yürüyüş yapmaya çalışıyorum yarım saat açık havada o iyi geliyor bana açılıyorum Damlladamlla
Hatice68 Damlladamlla kuzum bi dönem bende de oldu şükür geçti ama suan 36+6 dayım agirlastim sancilarim başladı geliyo gelmekte olan sanırım rabbim hepimize sağlıkla kurtulmayı nasip etsin inşallah
Mayisbali Ben 31 . Haftadayım aynı şeyleri yaşıyorum daralıyorum , nefes alamıyorum gerçekten 20li haftalarda ağırlaştım diyordum abartıyormuşum şu an ağırlaşmak ne demek çok iyi anladım 😬
Meritmm Bende aksine o kadar dinçim ki maşallah ne yapsam diye dolanıp duruyorum evin içinde buzluğa bişeyler yapıyom ev işine falan bakıyorum hiç durmak istemiyo canım
Damlladamlla Meritmm bende düne kadar öyleydim oturasım gelmiyodu bugün düştüm bi anda bi daha da iyi olamadım düzelmeyi bekliyorum maalesef ne uyku ne de bi ilerleme
Damlladamlla Mayisbali zaman çabuk geçiyor ama son ay gerçekten de çok zor Allah tüm hamilelere kolaylık versin🙏🏻
Thysn23 Bende aynı durumdayım kötüyüm halsizlik ağrı hiçbirşey yapmak istemiyorum nefes alamıyorum boğulacak misim gibi