busranr06 Kızlar yaklasık 5 haftalık gebeyim gunluk pedimde iki gundur açık kahve lekeler görüyorum ne olabilir sizce:( çok açık kahve renkte Akıntıyla karısık geliyor akıntının rengi mi anlayamadım ya 2 gundue görüyorum düşük olsa sizce iki gun sürer mi
BuBenimOykum busranr06 Açık kahve lekeler genelde gebeliğin ilk aylarında bir çok gebede görülüyor, kırmızı renkte olan tehlikeli ama yine de doktoruna danışmalısın bence riske atma. Bir de günlük ped kullanmamalısın canım bana kullanma demişti doktorum akıntılardan dolayı zor ama pamuklu iç çamaşırı kullanıp sürekli değiştirmelisin :/
Mom0891 busranr06 canım dün bana oldu korkma.Ben doktoruma bilgi verdim 1 ampul progestan yaptır dedi acilde.Ne olur ne olmaz diye bu sabahta gittim usg çekildim bir sorun yoktu ama ben çok misafir ağırlıyorum fiziksel hareketlerim çok oluyordu doktorum progestan 200 mg kullanmamı istedi.bende de az denecek kadar geldi dün kahverengi akıntı bugun baktım hiçbişi yok kesilmiş.doktorum yerleşme akıntısı veya rahimde kalmıs kan artığı da olabilir kırmızı olmadığı durumlarda korkma dedi.Doktorunu haberdar et sen progestan çok işe yarıyor yaptır derse korkma
yildizfero01 busranr06 git dr sor cnm kişiden kişiye değişiyor bendede ilk oyle olmuştu dr gitmedim sonra düşük oldu Allah korusun
busranr06 Mom0891 hımm evet doktoruma ilettim şimdi birde benim geöen hafta hcg değerim 2144 çıktı fakat kesem oluşmamıştı bu hafta tekrar gidecegim ama bilmiyorum canım ya beynım allak bullak ağladım ağlayacagım:/
Eda34-25 Benimde 6. Haftamda oldu açık kahve akıntı doktorum normal demişti canım ama sen yinede doktoruna danış
busranr06 Mom0891 valla bilmiyorum netleşseydi o kadar rahatlayacaktım ki sımdı lekeelenmeyi gorunce cok uzuldum
busranr06 Mom0891 canm doktor kırmızıya dönerse gelın bakalım yazmıs yoksa bekleyelım yazmıs sanırım dedigin gibi
busranr06 yildizfero01 rabbim en hayırlısını versın saglıkla ınsallah canım bellı olmadıgı ıcın korkuyorum