Tazebirannecik Cips aşeren anneler ne yapyosunuz ben 2-3 tane yedim içinden sadce ama kesmiyor paketi bitirmek istiyorum resmen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
zippirana Tazebirannecik Valla ben bitiriyorum. Haftalardir agzima bir sey suremedim kusmaktan. Hem iyi geliyor bulantima hemde canım istiyor. Abartmamaya çalışıyorum tabiki ama kendimi de kisitlamiyorum
seyhanmiray18 Tazebirannecik arada bir de ben yiyorum napim gercekten insanim cani cok istiyo paket bitiyo elime alinca hergun cips yemiyorz sonucta :)
Animes Tazebirannecik valla şuan yeşil paket doritos yiyorum 😅 arada canın cekerse küçük bir kase dolusu yiyebilirsin bence canın çekmesinden önemli değil
Senayyalcin zippirana Bir paket yiyebilirsiniz her gün değil tabi ama hafta da 1 paket cips bir şey yapmaz
Tazebirannecik zippirana bendee biraürü yazı okudum hepsinde bebeğin snir sistemine zarar vereceği yazıyor amaa canmda aşırı istyor napcağmı bilemedm 😔
zippirana Tazebirannecik Her cips yersen sagliksiz beslenirsen ve genetikte de varsa evet etkilenir. Tabiki dikkatli ve abartilmadigi surece nefsini kesecek kadar bir sey olmaz bence 😋
Tazebirannecik seyhanmiray18 aynenn öyle 4 aydır ilk kez canm istedi ve yedim inşallah olmaz bişi 🥰🙏🏻
Lraybrs Tazebirannecik Bu postu koca bir paket lays yerken okumam peki🤷🏿♀️😂 hiç birşey olmaz oh ye gitsin. Hergün yenilen birşey değil sonuçta canım :)
Havva- Tazebirannecik off iki gündür canım çok çekiyor market bize çok uzak eşimde almıyor aklımdan çıkmıyor hiç yarinda almazsa eve almayacam adamı patos varya baharatlı onu istiyorum :(
Tazebirannecik Havva- kesnlikle habire başının etini ye 😂😂 benn bişey canm çok isteynce yemeden uyuyamıyorum bişey olur korksyla 🥰
Ssvvvggii Tazebirannecik ben canım isteyince yiyorum hatta az önce bir paket yedim😅 hergün yemedikten sonra bişey olmaz bence. Bende abartmamaya calısıyorum ama canımın ıstedıgı seylerıde yıyorum..