HavvazdemirDaaan Merhaba hanımlar 8 haftalık hamileyim ve benim için oldukça zor geçiyor sürekli mide bulantısı ve kusma var. Doğru düzgün yemekte yiyemiyorum hafta da bir mutlaka serum takılıyor. Ve verdikleri ilaçların hiç bir etkisi yok benim gibi olan hanımlar bu dönemi nasıl atlattılar acaba? Teşekkür ederim şimdiden
sudamlasi HavvazdemirDaaan bulantılarının en yoğun olduğu zamanlardasın biraz sabır et inşallah geçecek😊
Nesliserhat HavvazdemirDaaan canım bende 7 haftalık hamileyim ayni durumdayım salata ye bol ekşili o biraz alıyor bulantıyı folik asiti de ihmal etme bulantılarda bebek vitaminsiz kalır
Annesininumudu HavvazdemirDaaan aynı durum bende de var 8 haftalık hamileyim ben bol bol limon yiyorum suyunu sıkıp içiyorum o biraz olsun kesiyo sağlıklı bi şekilde atlatmak istiyorum insaallah atlatırız
Mariaisa İlk bebeğimde bunu yaşamamıştım ikinci gebeliğim ve kendimi çok kötü hissediyorum bulantılardan başımı kaldıramıyorum maalesef hiç birşey kesmiyor 😓
muhteriz 15. Haftam bitti buna rağmen sabah bulantılarım devam ediyor tabi zamanla azalacak merak etmeyin bende çok şiddetli geçirdim ama artık tamamen bitsin istiyorum bulantısız hamilelik geçirenlere prenses gebe diyorum ben 😑 Leblebi veya Ayva yemeyi deneyin
Mavianneee Canım ben de çok çektim hiç merak etme geçecek ben de aynılarını yaşadım ama şu an 19 haftalık hamileyim ve şu an halimden çok mutluyum düzeldim ve yemeğe başladım karnım büyüyor sen de öyle olacaksın hiç merak etme 😊
SevimErcis 13 haftalık gebeyim bende. 12 kilo verdim bir gün durup bir gün serum takıldım . Çok şiddetli geçiyor benimde. Tek yapacağımız şey bol bol dua etmek canım. Umarım hemen geçer bulantılar 🙏🏻