DemirleHayat Tubi55 evet oluyor 😊 arada komple semsert oluyor sonra bir taraf sert bir taraf yumuşak oluyor bazen geneli yumuşak oluyor falan 🤭🤭
Dicles87 Tubi55 31. Haftamdayım doktora sorduğumda rahim kasılma alıştırması yapıyor dedi. Avuç içinizi tam göbek deliğine koyduğunuzda taş gibi olup sonra gevşiyorsa bu anlama geliyormuş
Elifmstf Tubi55 bende 29da kontrole gittiğimde sordum normal dedi günlük 10kez olabilir sorun yok dedi
Minigimibeklerken1 28+4 üm bende ayni durumu yaşıyorum bugun doktor kontrolüm de durumu doktora anlatınca normal olduğunu cok fazla ayakta kalınca yorulunca olabileceğini uzan bacaklarını yukari kaldır uzan dedi
Tubi55 Minigimibeklerken1 ben erken Doğum riskim var diye yatıyorum bide ayakta olsam ne olurum kimbilir 🙄😂
Tubi55 Elifmstf geçen hafta 1410 gram 38 cm dedi . Bir hafta önde dedi ama erken Doğum riskim var insallah dayanır bebişimm
Tubi55 Elifmstf yataktan vc ve yemek harici kalkıyorum . Rahim ağzımda açılma olmustu 23. Hafta dikiş atıldı. 35. Haftaya kadar bu şekil devam sonrası ayaklanacakmışım doktor öyle dedi ama inşllah dayanır
Elifmstf Tubi55 ayy geçmiş olsun bu günler o şekilde olmak zor iyi bilirim. Allah’ın izniyle az bı zaman kaldı dayanır bebeğinde içini ferah tut bebeğine güven canım 😇