firdevs Henüz 36 haftalıktım birgün evde otururken rutin tansiyon ölçümümü yapıyordum ki 14 9 olduğunu gördüm eşim hemen panik yaptı ben sakin sakin biraz bekleyelim dedim tekrar ölçtük 15 e çıkmıştı pazar günüydü eşim iyice panik yapınca dayanamayıp üniversite hastanesinin aciline gittik 15 dk arayla tansiyonumu ölçtüler idrar tahlili ve şeker tahlili yaptılar tansiyon 14 idrarda protein şekerim 200 lerde çıkınca yatırmaya karar verdiler önce tamam dedim ama doğumhane bölümüne gittiğimde orda yatacağımı öğrenince korkup eve gitmek istedim bişeyler yazdırıp imza attırdılar ve eve geldim ama ne mümkün tansiyon hep yüksek gece 11 gibi gittik ve yatış yaptık o gece hayatımın en berbat gecesiydi sancı çekenlerle aynı odada kalmak Allahtan ertesi gün normal odaya alındım 10 gün boyunca kontrol altındaydım 37+ 2 de sezeryan ile Doğum yaptım tansiyon olduğu için 1 buçuk gün yoğun bakımda kaldım refakatçı yoktu yanımda ağrılarımla beraber çocuğuma bakmak zorunda kaldım oğlumu emziremedim kilo kaybetti ve sarılık oldu 3 gün kaldık Doğum sonrası 1 gün ışık tedavisi gördü sarılık yüzünden çok şükür atlattık ama Allah biliyor hiç çıkamıcam sandım hastaneden oğlum 12 günlük oldu bile Rabbim başka dert vermesin inşallah 🙏 uzun oldu ama yaşadıklarım da pek kısa değildi kızlar helal edin hakkınızı herkese hayırlı doğumlar diliyorum 🙏 başından beri ne zaman doğacak nasıl hangi hastane normal mi falan derken doğurdum bitti darısı size 🤗🤗🙏
Anne3434_ firdevs Allahım sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun inşallah bizleride hayırlı doğumlar verip bu kaygıdan kurtarsın ❣️
deletedmom23 firdevs hayırlı be geçmiş olsun canım sağlıcakla kavuşmuşsunuz ya önemli olan o. Darısı bizlerin başına inşallaj
Sengulgiller firdevs tebrik ediyorum oncelikle saglikla buyut kuzunu insallah.sisliklerin gecti mi onu merak ediyorum.su an 31+5 im yuzum tanınmayacak halde sisti de 😒
firdevs deletedmom23 öyle tabi canım Allahım size de nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlat inşallah 🙏
firdevs Sengulgiller 2 günde geçti canım merak etme hemen iniyorsun bir göbek var daha o da sezeryan olduğu için korse yeni takmaya başladım yavaş yavaş gidecek inşallah 🙏