esra572 Defnealya_ sağlıklı ilerledi kese kalp atışı vs vs ama kalbi durdu onuda igneye bagladi herkesin yapısı farklı ve senin atılmamış o etki etmiştir muhtemelen dedi
esra572 Defnealya_ 6ay bekledim hemen kaldım o 6.ayda canım. Burdan post açtım hemen hamile kalan arkdslarin çocuğunda bazı sıkıntılar çıkmış igneye bağlı bunun ilaco bol bol beklemek
Zehra333 esra572 inşallah canım bende sağda açıl tüpte yumurtlama hissettim değerlendirdik tüp bebekten ziyade her ay yumurta kontrolü yaptırıp sağda açık tarafta olduğunda değerlendirmek taraftarıyım o da olmazsa tüp bebek
Sofiyamagamedova Zehra333 benim cok tanidiklarim var tatlim tek tuple iki uc cocuk dogurmus salikli insallaha sendede oyle olur
Gigy Zehra333 güzel anne umudunu kaybetme Allah’ım sağlıcakla bu yolda güzel haberler almanı nasip etsin 🌸🌸🌸🎈🎈inşallah her şey şahane olsun 🎉🎉
Dilangunes BegumIscanTunc Ya ben bir gün net hissediyorum sonra 4 5 gün hafif hafif hissediyorum çok tutarsız bir gün var 2 gün yokla var arası oluyor korkuyorum
Dilangunes BegumIscanTunc ben sabahtan beri doğru düzgün hissetmedim belki bir defa pıt diye atmıştır o kadar şuandada tık yok saat kaç oldu neden böyle ya
BegumIscanTunc Dilangunes canım bu haftalarda düzenli olarak hareket hissedilmemesi normal ilerleyen zamanlarda kendini çok fazla belli edecek