Kuben mommyjean Aile hekimi yaptıysa e nabıza düşmüyor ben sağlık ocağında kan verdiğim zaman sonuca bakmak için numara istiyorum kendi sitelerinden bakıyorum. Devlette verdiyseniz o zamanda internetten sonuç alma barkodu vermiş olmaları lazım ordan da hemen öğrenebilirsiniz. E nabız biraz geç çalışıyor
Esolinn mommyjean çizgin çok net canım, benim 6 gün kala böyle çıkmıştı testim de 26ydı. Erken öğrenmek çok zor vakit geçmiyor, şimdiden hayırlı olsun bebeğinnnn inşallah çok sağlıklı bir gebeliğin olur 🙏🏻
Nilaylks mommyjean benim de ilk yaptığım testte böyle çıkmıştı sonradan koyulaştı bozuk dediler tekrar yaptım daha netti var duruyor kan da da çıkar kesinleşir inşallah Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻
Figenkrts mommyjean benimde ilk yaptığım test böyle silikti 4 5 gün sonra tekrar yaptığımda netti kanda da çıktı sonra seninde yüksek ihtimal bebek var hayırlısı olsun inşallah ☺️☺️
Maeulle mommyjean evet gebelik var hayırlı olsun ama aile sağlık da yaptırdıysanız e nabiza düşmüyor benim 1 hafta önce aldım sonuç bile bugün düşmüş 😂 bence hemen gidip kendin almasın hakkında hayırlısı olsun
ezos mommyjean yarın bir tane daha yap emin ol ben ilk gebeligimde inanmamıştım bozuktur diye bı tane daha almıştım ben de 6 ay beklemiştim 6 ay bile o kadar uzundu ki yıllar gibi rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor 🙏
tipikbiryayburcu mommyjean Yaa benim de böyleydi adete 3 gün kala. Akşamına kan verdim beta 88 çıktı. Gözün aydın canım sağlıkla ilerler inşallah 😍🤲🏻
Cansel_98 mommyjean benim de adetim 4 gün geciktiten sonra yapmıştım test bu şekide çıkmıştı şu an 14+3 haftalıgız😊 yani sizde hamilesiniz kesin hiç şüpheniz olmasın rabbim sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin😊
Beyzatuncer Baya belli canım bencede kesin hamilesin 🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
cnn34 B-cagla bende kasım ayında bu şekilde öğrendim silik çizgi ve değeriö kanda 36 çıktı seğerleri çok iyi ilerledi ama birden kanamam oldu hastaneye gittiğimde anlaşıldı dış gebelik olduğu.. keseyi görene kadar gidin mutlaka sık sık hastaneye allah korusun
Zelsonr @mommyjean Hamilesin canım inşallah kanda da çıkar. Hakkında hayırlısı olsun canım benim 🤲🤲 Kan sonucunu bize haber ver olur mu merakla bekliyoruz 💚
Momlife1 mommyjean canım 3 gün kala bile bu kadar net değildi bugün test yaptırdım 337 cıktı beta çarşamba yine kan vericem
Zelsonr mommyjean Git canım benim aksatma. Ama normaldir düşük çıkması daha var çünkü. İnşallah üç gün içinde yükselir sen yine dikkat et kendine 😍
yavrugeyikinannesi mommyjean Benimde aynen bu şekilde çıkmıştı ve hcg de 119du hamilelik vardı çok yeni olduğu zaman bu şekilde silik çıkıyormuş teste. Allah gönlünüze göre versin inşallah hayırlı haberler alırsınız🙏🏻♥️