Ftmnrmst Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Size bir sorum olacak bana 1 ay önce polip tanısı konuldu. Doktorum belden aşağı uyusturup alacağını söyledi. Aranızda polip ameliyatı olan varmı?. Sonrasında hemen ayaklandiniz mi? Şimdiden teşekkürler ☺️
Kbryagci38 Ftmnrmst çok basit bi işlem ama ben genel anestezi almıştım . Aynı gün eve gidiyorsunuz sadece biraz kanama olabilir adet sancısı gibi bi sancı oluyor . İki üç güne Oda geçiyo
Safisss Ftmnrmst Bende genel anestezi aldım uyandığımda ağrım oldu biraz o da serum taktılar geçti biraz da kanamm oldu .. yani küçük bir operasyon hiç korkulacak bişey yok ☺️
mercimeginanne Ftmnrmst bn genel anesteziyle ameliyat oldum. Akşamına yemekli misafir ağırladım (hastane refakatçımı ve eşini)🙈
Ftmnrmst Kbryagci38 Safisss çok teşekkür ederim saol cnm genel anestezi siz mi istediniz yoksa doktor mu öyle uyuttu.
Ftmnrmst Kbryagci38 polip ameliyatınizi özel hastanede mi oldunuz ücreti nekadardi? Kusura bakmayın benden doktorum herhangi bir ücret almayacağını söylemişti o yüzden aklıma gelince sormak istedim
Ftmnrmst Arlex rahimde üzerinde küçük kılcal damarların bulunduğu et beni gibi birşey kendiliğinden oluşuyormus teşekkür ederim
mercimeginanne Arlex rahmin içinde et beni tarzı kansız bir çıkıntı. Doktorum video izletmişti yakarak temixliyordu kan akmıyordu parçadan :)
Ftmnrmst Safisss Merhaba cnm polip ameliyatıni özel hastanede mi oldun ücreti ne kadardi? Doktorum bana ücretsiz yapacağını söyledi ki bende özele gidiyorum yani biraz kafama takıldı o yüzden sormak istedim
F123_ Ftmnrmst gecmıs olsn. Bu polıp denen hastalık ultrason damı fark edildi sizde yoksa bi rahatsIzlık sonucunda mı? Yan etkısı varmıdir?
Kbryagci38 Ftmnrmst Ftmnrmst ben yurt dışında oldum canım bin euro falan tutmuştu üç yıl önce Türkiye’de nasıl oluyor bilmiyorum
Cilemkeskin Ftmnrmst bana özelde 6 milyar denildi 1 sene önce bende araştırtım araştırma hastanesinde oldum
Cilemkeskin Ftmnrmst ben oldum 1 saat içinde ayağı kalktım hiç bişey anlamıyosun canım eğer gebelik düşünüyosan hemen aldırmanı tavsiye ederim hiç korkulacak bişey yok ben aldırdım 2. Ay hamile kaldım
Ftmnrmst Cilemkeskin Özel hastanede mi oldun ücreti ne kadardi aceba bana doktorum ücretsiz yapacağını söyledi ki özel hastaneye gidiyorum