Oznur MerveTaer Canım ben 19+5te gitmiştim perşembe günü yani 25 dakikalık bir ön izleme yapıldı cinsiyeti artık tamamen kesinleşti erkekmiş 🤰👶 kız denilmişti 19 haftaya kadar Allah’a çok şükürler olsun bebeğimde bir sorun çıkmadı sadece kalbinde 3 adet beyaz nokta gördü doktorumla konuştum 20 hamileden 1 inde oluyor düzensiz beslenmekten dedi bu kadar başka merak ettiğin birşey varsa söyleyebilirim😘
gizem MerveTaer Doktorun hangi haftada detaylıya girmen gerektiğini söylemedi mi ? Benim de kendi doktorum baktı ama çok uzun sürmedi. 🙄
Oznur MerveTaer Canım benim doktorum o güne uygun gördü be başka bir kliniğe yolladı doktorun ne zamana verdi sana
Mine Benim de doktorum baktı her şeyi normal dedi ama resmî rapor veren bi yere de yine baktırıp resmî rapor alabilirsin dedi😌 kalbi beyni böbreği beyincik kanallarını bacakları kolları falan hep inceledi sadece parmaklar konusunu bilemeyiz dedi 😊
Mine gamzeordu benim doktorum baktı memlekete gittiğim de diğer doktoruma gideceğim orda bakıyor radyologlar 20. Haftadan sonra her an bakılıyor buradaki doktorum da her ay kendi bakacağını söyledi takipte
Naznaz Detaylıya 20-24 arası giriliyor diye biliyorum bazı hastanelerde aralık değişiyor 20-25 vs olabiliyor doktora danışmakta fayda var bizimde 17 kasımda 21.haftaya denk geliyor doktor uyarmadı mı sizi🤔 gamzeordu
MerveTaer gamzeordu her hafta girilmez detaylı ultrasona 19 ve 24 haftaları arası detaylı inceleme yapılır
gamzeordu Valla doktorum hiç bişey demedi hatta benim tetanoz aşısından bile daha yeni haberim oldu diebilirim 🤔
Asli Bende bugün gittim kontrole kendi dr kalbine midesine bagırsaklarına baktı hiç bir problem yok dedi el ayak parmaklarını saydı tek tek ama 20-22 hafta arası perinatoloji prof. Gönderdi detaylı olarak birde o baksın dedi