Edacevik Merhaba hamişler♥️6 haftalık hamileyim ama hicbir sey yiyemiyorum. Bebeğim icin yemek istiyorum ama midem almıyor ac geziyorum resmen vicdan azabı cekiyorum benim gibi olan varmı ne zaman biter bu sürec???
Lilis Edacevik bende sendenim mide bulantısından başımı kaldıramıyorum birde su içsem midem dışarı çıkıyor başımın da aynı zaman da dönmesi cabası çok zor günler geçiriyoruz Allah hepimize sabır versin 12,14 de düzelir diyorlardı
Brcklc @Edacevik çoğumuz oyledik canim 18 haftadan sonra düzene giriyor merak etme istahinda geliyor zaten şuan bebek senden beslenmiyor vicdan yapmana gerek yok🤗
Edacevik @Lilis bende aynıyım susuzluktan başım ağrıyor hergün calısıyorum da ilacta icemiyorum bas ağrısıyla günü bitiriyorum halim perişan
Brcklc @Edacevik nedemek canim 4.aydan sonra bebek senden besleniyor en kotu beslenemeyince dahi o dönem depolarından kullanıyor rabbim öyle güzel bir sistem yapmiski bebek hicbirturlu aç kalmıyor zaten ama elbette iştahıniz açılınca dengeli beslenmede fayda var 🙏hayırlı gebelik olsun insallah