Canım aynısını bende sormuştum ama şuan hazır çantamız 🤗 38. Haftadayım bekliyoruz prensesimi 💕 ben büyük bi valize herşeyi koydum ayrı çanta yapmadım . Bebeğin ilk giyeceği kıyafetlerini ayrı bi çanta yaptım direk ebeye verecekleri için bezini hastane takımını zıbınını çorabını ince battaniyesini koydum içine . 3 tane hastane çıkışı koydum ek olarak . Zemzemle aç ağzını demişlerdi zemzem ve hurma koydum onun İçin . Meryem ana otunu çok okudum formda onu koydum . Emzik biberon . 20 tane falan bez koydum . Pişik kremini ,ıslak mendilini, göğüs ucu kremi lansinoh, göğüs kalkanı koydum , kalın battaniye ,ince battaniye, otribebe burun aspiratörünü koydum bi arkadaşım doktor istemişti dedi .
kendime 3 takım pijama , çorap , patik ,yelek , depend ,ped , yazma , alt çamaşır , atlet , emzirme sütyeni ,rolon ,parfüm , diş fırçası , diş macunu ,tarak , şarj aleti ,terlik , havlu , peçete
yanımda annem kalacağı İçin ona bi pijama takımı , terlik , yazma , polar battaniye, seccade , Yasin kitabı ,tesbih koydum
pandemiden dolayı kaşık çatal bardak falanda koydum
pusetini hazırladım havlar soğuk olunca kalın battaniye en önemlisi bence çıkınca üşümemesi için .
hastanede kapı süsü bile yasakmış süslemerin hiç birini almadım yanıma
unuttuklarım olabilir canım şimdilik aklıma gelenler bunlar .
inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna