Esraesra1 Sonunda Zeynep kamilden detayli icin randevu alabildim. Gidenler varsa kac dk sürüyor ilgililer mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim
Gizoos Esraesra1 ben detaylıya gitmedim normal muayene için gitmiştim kendi yoktu asistan doktor vardı 🤣
MELOMEL Esraesra1 merhaba ben de oradan randevu almak istiyorum ama MHRS’den hangi bölümden randevu aldınız? MHRS’den dopplerden randevu al dedi doktor ama bulamadım
Denizcyc Ben gitmedim ama arkadaşım memnun kaldı. Tabi 30-45 dk sürmemiş ama en az 20 dk sürdü dedi. Detaylıca bakmış doktor. Onun için yeterli olmuş. Giden arkadaşlar daha detaylı anlatacaktır. Ben yazim üstte kalsın :)
Esraesra1 MELOMEL Merhaba. Dopplerden randevu aldim. Ama bulmak cok zor. Saat tam 16:00da güncelleniyor randevular..tam o saatte denemeni tavsiye ederim
Minikkoalaveannesi Esraesra1 merhaba doktor kayıt açtığını söyledi yeşil alandan perinatolojiye randevu aldım ama doplor yazmıyor sizde MHRS de perinatoloji muayene diye mi gösteriyor
Esraesra1 Minikkoalaveannesi Kadin dogum diye aldim ben. Perintoloji risklilere bakiyor diye duymustum
Minikkoalaveannesi Esraesra1 benim doktorum detayliyi perinatolog yapıyor diye belirti . O yüzden ben de Zeynep Kamile aldım yeşil alandan kayıt açılması gerekiyormus