hayalozcakir 6 haftalık hamileyim adet kanaması gibi kanamam oldu pedi dolduracak kadar daha önce başına böyle bişey gelen var mı?Çok korkuyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim🙏🏻
Gamzissss hayalozcakir buraya yazarak vakit bile kaybetme neden o kadar bekledin ki canım acile gitmen gereken yerde
Gururunannesi hayalozcakir acile görün canım düşük olabilir Allah muhafaza. Benmde oldu özellikle de ilişki sonrası bu bebeğin rahme yerleşiyor olmasından dolayı . Peki akıntı ile karışık birşey miydi
Gozde939e99e hayalozcakir 2 ay once aynisini bende yasadim doktor da dogru duzgun ilgilenmedi igne vermedi sadece progestan verdi ama kesilmedi kanama ayni anlaattigin gibi yasadim adet gibi kanama geliyordu ya😢ve dusuk yaptim ben umarim sana igne felan verir de kesilir kanaman🙏
132025 Gozde939e99e çünkü düşük başladıysa hiç bişey durdurmaz canım sadece yavaşlatır ve düşürmeni zorlaştırır progestan da dahil düşük yapana bişey verilmez o yüzden
Nurgullmom hayalozcakir Bir tane doktorun dediğiyle kalma baska doktorada git mutlaka allah korusun kotü bişey olmasın
Gamzissss hayalozcakir Burdan da yaz bari bize de paylaştık sonucu da paylaş Allah yardımcınız olsun umarım kötü birşey yoktur 💓
hayalozcakir Gamzissss şuan evde dinleniyorum düşük tehlikem devam ediyor.İnşallah iyi olacağız Allahın izniyle🤲🏻
hayalozcakir NAZ2333 biraz sorun çıktı maalesef 😥çok şükür kalp atışını duydum ama düşük riski var ve iğne ve ilaç takviyesi verdiler.Dinlenmem lazımmış inşallah kötü bişey olmaz🤲🏻😔