Kızlar kızlar selaamm💃 21 Mart Pazar günü sabah 6 da karın ve kasık + ufak kanamaya hastaneye gittim doğumun başladığını yalnız yarım cm açılma olduğunu söylediler.. zaten normaldede pazartesi günü sezeryan olucaktim mecburen bebeğimin suyu iyice azaldı diye.. ama bizim çağnartiko bekleyemedi ve pazar günü normal doğum sancılarıyla gelmeye karar verdi ama bende oda istesekte sezeryan olamadık 😢 hemen doktorum geldi ameliyathane hazırlandı ne masaya oturtuldum bir sinek ısırığı gibi olan spinal iğneyi oldum bacaklarımı geri verin diye hem ağlayıp hem makara yapıp yatırıldım saat 8 de başladı operasyon anestezi uzmanının eşin baya gür saçlı demesiyle bebeğimin ağlama sesini duydum 08:07 geçe bebeğim dünyaya geldi.. hiçbisey hissetmedim korkmaya hiiiic gerek yokmuş zaten sizinle ilgilenen bissuru insan var anestezi uzmanı sürekli elinizi tutuyor sizinle konuşuyor hicbirseyden hissetmiosunuz bebeğim babasının yanına giderken beni on on beş dakika uyutmuslar odaya gittiğimde bebeğim ve babası beni bekliyordu.. herşey 45 dakika kadar sürdü asla korkmayın arkadaşlar hiç gerek yok inanın birşey hissetmiosunuz. Onun o kokusu dünyalara bedel mis gibi tamamen uyuturmayn kendinizi bir beş dakika sıkın dişinizi bebeği görün sonra nasılsa uyutuyorlar😇 Sekiz saat sonra ayağa kaldırldm evet biraz zor oldu ama on dakika sonra oda geçti ne ağrı ne sızı sakın yatmayın sizi kaldırdıklari zaman dolaşın sabaha kdr zaten serumlardan enerjiniz yüksek oluyor.. Benden bu kdr lütfen korkmayın kızlar güzel anneler♥️