Ayse33 35 +4gunluk hamileyim. Ama doktorum hala normal yada sezeryan herhangi bisey soylemedi. Sizler ne durumdasiniz. Eger sezeryan olacak olaniniz varsa kac haftalikken oluyo sezeryan🤔 acemilik zormuş gercekten 😊
Ayseeelif Ayse33 bana da daha birşey demedi doktorum ama benim 34+6 oldu.kontrole gidince 35+3 olcak.bakalım ne olcak hayırlısı
Seldaderin Ayse33 canım bende 35+5 teyim isteğe bağlı sezaryen olacağım doktor 38-39 arası alacağım dedi
Zezell Ayse33 Canım benimki tercihimi sormadan normal doğum olacak dedi onun icinde vakit soyleuemiyorlar en gec 40 haftalik diyor mesala
sevginanc Ayse33 34+6 haftalık olduk.Bebeğimin başı aşağıda olduğu için normal doğum görünüyor şimdilik.Henüz çatı muayenesi yapılmadı,bir dahaki kontrolüm 36+3 te olacak muhtemelen o zaman yapılır 😊 Umarım normal doğum olur 🙏
Ayse33 Ayseeelif benimde diger gidisimde 37 olacak merakla bekliyorum. Ama kasilmalarim oldugu icin proluton depot adli igneyi verdi haftada bir yaptir dedi bakalim ne olacak 😑
Ayse33 Seldaderin aslinda bende sezeryan istiyorum canim. Cunki 7 cm miyomum var onunda alinmasini istiyorum ama doktorum herhangi bir sey soylemedi daha 😏
HicranKzn Ayse33 belime ağrı giriyor arada bacağıma da sizde varmı böyle durumlar. Artık arada hissediyorum zor yürüyorum
Ayse33 HicranKzn evet benim de oluyo belim sirtim ayaklarim cok agriyo. Ve ilk defa bugun ayaklarim davul gibi sisti . Allahim kurtarsin hayirlisiyla. Son zamanlarda zorlanmaya basladim. Bi an once 37 olsa da izne ayrilsam diyorum
Seldaderin Ayse33 o zaman istediğini belirt bence aldır açılmışken miyomu çok heyecanlanıyorum artık bir an önce doğsun istiyorum
HicranKzn Ayse33 Doğum iznini raporu 32 de veriyorlar aslında alsaydın ya. Benim kendi işim olunca doğurana kadar çalışıcam çok zor oluyor artık şu son haftalar😞
Ayse33 Seldaderin bende cok heyecanlaniyorum sabirsizlikla bekluyorum. Bide son zmanlar havalar isindi insanda bi agirlik bi halsizlik oluyo. Bitsin istiyo artik insan
Ayse33 [bilinmeyen] insallah hakkinda hayirlisi olur canim .bana cati muayenesiyle ilgili herhangi bisey soylemedi ama bebek 10 gun onden gidiyo dedi.
Ayse33 HicranKzn 32 de calisabilir raporu aldim canim. Dogumdan sonraya aktardim iznimi. Dogumdan sonra bbegimle daha cok vakit gecirmek istiyorum 😊sen ne isle mesgulsun
Ayse33 sevginanc umarim hayirlisi olur hakkinda. Bebekte sende saglikli bi sekilde kurtulursun umarim 😊
Ayse33 [bilinmeyen] aynen canim bi daha ki gittigimde konusacagim cunki kafam karisiyo ister istemez ikileme dusuyorum