Tosbik_ Ya bugün 3 gün oldu kabızım ıkınmaya korkuyorum ama mecburen ıkınıyorum sonra kasıklarım ağrıyo, doktor kontörüme daha iki hafta var ne yapsam kabızlığım geçer ya bebeğe bişey olacak diye korkuyorum kabızlık yüzünden
Nesli-85 Tosbik_ Benimde 3 gün kabızlığım oldu, akşamdan 3 tane gün kurusu kayısıyı doğrayıp sıcak suda sabaha kadar beklettim. Sabah aç karnına kayısıyı ve suyunu içtim. Bana iyi geldi belki sanada faydası olur☺️
Kubra5734 Tosbik_ yogurt ve taze bamya tuket ben bu ikisini tukettigim zaman tuvaletten cikamiyorm bu mevzimde bamya bulmak zor bimden donmus aliyorm cnm
Duygu3437 Tosbik_ valla benimde aynı problemin vardı herşeyi denedim aklına gelicek doktorum bir şrup verdi o bile işe yaramadı sonra hap verdi çok şükür o iyi geldi bbol yeşillik ye A101 müsli yulaf var yoğurtla karıştırarak ye dedi bana bbwn yiyemedim o ayrı birde hergün aynı saate tuvalate otur dedi
Tosbik_ Nesli-85 deneyeyim ya Malatyalıyım ama hiç kayısı yeme alışkanlığım yok bundan sonra hergün yiyeyim inşallah faydası olur yoksa patlayacam
Hatice29 Tosbik_ kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum laktozsuz süt için mutlaka içim markasından alın ben bu kabızlıktan neler çektim hiç birşey işe yaramadı en son çok şükür bunu buldumda çok rahatladım
Tosbik_ Duygu3437 ya bende kontrole gidince söyleyeyim ilaç yazsın banada ozamana kadar da artık beslenme düzenimi değiştirerek biraz olsun rahatlayabilirim inşallah