Busra34ybg Safiyecicek etmiyorlarmış malesef benimde doğuma 2 gün var kovid testi istediler yaptırıcam bende ona göre alıyorlarmış
Beyzan Safiyecicek evet etmiyorlar kesinlikle. Pandemi hastanelerine yönlendiriyorlar. Doğum orada oluyor.
Beyzan Safiyecicek evet etmiyorlar kesinlikle. Pandemi hastanelerine yönlendiriyorlar. Doğum orada oluyor.
tgb94 Safiyecicek ben de koronayım karantina süresi bittikten 1 hafta sonraya randevu veriyor benim hastanem de… Ne olucak bilmiyorum son 9 günüm
Safiyecicek Busra34ybg Bende temasliym daha test sonucum çıkmadı ama 10 gün karantinadayım.Bu 10 gün içinde gelirse ne yaparım bilmem 😓
Safiyecicek tgb94 Allah yardımcın olsun benimde 19 gün var doğuma zaten 10 günü karantina da geçecek ama doktor doğum kanalına girmis ne zaman geleceği belli olmaz demişti inşallah gelmezlerde şu durum bitene kadar
Beyzan tgb94 malesef konuya hakim değilim inşallah ne siz ne ben ne de hiç bir anne öğrenmek zorunda kalmaz
tgb94 Safiyecicek amin gerçekten şu hastalıklı dönemde bi de bebeğe bulaştırırım diyeok tedirgin oluyorum hakkımızda hayırlısı olsun vardır bunda bile bi hayır artık üzülmekten kahrolmaktan mahvoldum ama sabretmek ten başka çarem yok..