Berfininannesi Daniay 7 aylık hamileyim her kontrolde göstermiyordu az önce hastaneden geldim yine tık yok doğumda öğrencem heralde
Mom8899 Daniay Biz de 21+4 üz daha dün öğrendik, çikolata falan da yedim ama bana mısın demedi 😅 en son doktor dürtükledi de öyle açtı bacaklarını 😅 gönlünüzden geçen hangisiyse hayırlısıyla olsun inşallah 🥰
Daniay Mom8899 Çok teşekkür ederimmm bende geç öğrendim ama çok mutlu oldummmm harika bir duygu Tüm miniklerimiz sağlıkla gelsin ❤️
Nihal60 Daniay erkek çocuğu erken gösterir derler hiç inanma ben 18 haftalıkken öğrendim 🤗 çikolata da yedim yine olmadı bide idrara sıkışık gitme doktorum demişti bana İçinden geçene inan benimde öyle oldu oğluşum ❤️👼 hakkında hayırlısı olsun canım 🥰
Daniay Nihal60 yaa çok teşekkür ederim canım benim bende idrarımı yapmamıştım çikolata yedim vişne suyu soda içtim baya hareketliydi oğluş geliyoooor ❤️
Mom8899 Daniay Post dündenmiş farketmedim ☺️ Ben de erkek çok istiyordum, Rabbim kalbimize göre vermiş benim de oğlum olacak Allah izin verirse 💙 amin sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Daniay Nihal60 İnşallah bir daha ki kontrolde gösterir sağlıklı olsun da insan çok merak ediyor ama biliyorum 🥰
Daniay Mom8899 Ayy inşallah canım ben hep oğlum olsun istiyordum çok mutluyummm 🥰isim ne olacak oğluşunuzun💙
Mom8899 Daniay Daniay Ne güzel çok sevindim adınıza 🥰 Yiğit Arel olacak inşallah 💙 siz ne düşünüyorsunuz? 🥰
Mom8899 Daniay Teşekkür ederiz 💙 evet yakınmış bebişlerimiz isim kardeşi oluyorlar demek, Rabbim adıyla yaşatsın inşallah 🥰