Sevil_37 Merhabalar güzel anneler 27+6 haftalık olduk bu aralar bel ağrılarım aşırı arttı ve halsizlik oluyor ara ara. ve bebeğin hareketleri çok fazlaydı ama.2 gündür bı durgun ara ara hareket ediyor sizce normal mi
SSeymanr Sevil_37 bizde 28+5 ağırlaştık baya baya🤷🏼♀️ Şükür cok iyiyiz ama yarın kontrol günümüz şimdiden heycanlıyım🙊 bel ağrısı fazla oluyor otururken falan da oluyor
BirMuallime Sevil_37 ben 29 haftalığım ama bebek gelişimi 32 hafta. Bu aralar karnım geriliyor baskı yapıyor özellikle akşamları doktor bu zamanlarda yalancı sancılar olur dedi ama korkmuyor değilim.
tazeaane Sevil_37 bizde 29.haftadayız bu aralar bendede hareket azlığı oldu ama herkesde aynısı oluyomuş canım
Sevil_37 34_21_23 Evet 10′dan fazla hareket etti ara ara ama 2 gün öncesine kadar aşırı hareketli ve hiç durmazdi çok teşekkürler bilginiz için
obirannea Sevil_37 ay bende öyleydim 2 gün hareket etmedi korktum hemen geri düzeldi anneyiz işte korkuyoruz🥰😍
Sevil_37 obirannea evet ister istemez bı tedirgin oluyoruz ama çok şükür insalllah sağlıkla alalım kucağımıza 🥰
Sevil_37 SSeymanr aahhh o bel ağrıları aahhh 🥰 otururken falan mutlaka belinizi yastıkla destekleyin en azından bı nebzede olsa iyi geliyo
Sevil_37 BirMuallime insalllah hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız bizde 2 hafta önden gidiyoruz Ara ara ağrılarımiz vurmaya başladı
Sevil_37 tazeaane evet bunu öğrendim içim rahat etti vallaha ister istemez bı tedirgin oluyoruz ama aahh annelik çok şükür rabbime 🥰🙏
BNNRTNCKLC Sevil_37 27+4 haftalık normalde ama doktor 1 hafta önde dedi onun haricinde ağırlaştım hiçbişey yapasım gelmiyor sırt ağrısı çok zor 🥺
gullcannn Sevil_37 Bizde 27+3 haftalığız. Özellikle akşamları bel ağrısından duramıyorum. Ağırlastık biraz nefes almada zorlaştı. Aynı bizimde öyle bazı günler çok hareketli oluyor bazen daha durgun oluyor. Bizler gibi bizde hergün aynı enerjide olmuyoruz onlarda öyle.
Sevil_37 gullcannn evet haklısın gerçekten git gide de yerleri daralıyor bel ağrıları aşırı artmaya başladı ama o meleklerimizin varlığı bütün ağrıları unutturuyor