Gecicihesabim00 Iyi aksamlar daha önce de post açtım ama tatmin eden bi cevap alamadım doktorun dediği hafta mi doğrudur yoksa adet tarihimden hesapladıgım hafta mı
34_21_23 Gecicihesabim00 doktor ultrason tarihini dikkate alır. Adet tarihine göre önde veya geride der. Gelişimini ona göre yorumlar
Heein Gecicihesabim00 canım kendi adet tarihini dikate alıcaksın bebek ona göre doğuyo gelişimine göre deil ilk oğlum adetime göre 1hfta geriydi ama doğum adetime göre oldu buda oyle 1hafta geri ama ben adetime göre gidiyorum
Pcoslubiranne Gecicihesabim00 doğum ve tüm resmi işlemler son adet tarihinin ilk günunden hesap edilir ve doğuma kadar haftaniz bir ileri bir geri değisebilir .Ama tahmini Doğum tarihi son adet tarihine gore olur.
Gecicihesabim00 mucizemmmmmmmm doktorum ısrarla her gitmeme 1 hafta geri söylüyo önceden de 1 hafta ileri söylüyodu anlamadm bi türlü
Ozlem23 Pcoslubiranne benim geç döllenme olduğu için adet tarihimden farklı bı tarihi baz alıyoruz doktor bana başka bı tarih söyledi biri sorarsa bunu söyle diye yani her zaman adet tarihi doğru olmuyo
Gecicihesabim00 Pcoslubiranne benim adet günümden önce hiç iliskim olmadı düğünden 1 gün sonra adet oldum yine de adet gününden mi hesaplaniyo
Dunyyam Ozlem23 benimde 1 hafta ilerde gozukuyor adet tarihinde hesaplandiginda 24 agustos olmasi gerekir ama doktorun ulturosonda söylediği tahmini 17 agustos degisiklik.olabiliuor diye biliyorum bende.
Ozlem23 Pcoslubiranne yani doktor farklı bı hafta söylediyse o doğrudur demek daha doğru olur diye dedim
Nurgullmom Gecicihesabim00 Adet tarihindeki hafta doğru bebegin gelisimi bazen geride yada ilerde olabiliyo
Gecicihesabim00 Nurgullmom doktor söylediği hafta 34 benim hesapladığım 35+3 ama iri bebek diyo haftasina göre doktorunda kafası karışık bence 😁
Heein Ozlem23 bazı kişilerde erken dölenme oluyo o nasıl oluyo sizce ilişkiye girmeden öncemi hamile kalıyolar hayır bebeğin gelişimi öyle gösterdi için öyle diyolar ben şahsen adetime göre doğrdum
Sabi_yagmur Gecicihesabim00 benimde hesabıma göre 15+2 doktor 16 hafta tamam dedi aynı benim gibi hesaplayıp nasıl 16 artı dedi Anlamadim kendi hesabımız doğrudur
Gecicihesabim00 Heein doktora gittiğimde 35+3tüm doktor 34 dedi hep 1 hafta geri söylüyo ama kilosu iri diyo
Ozlem23 Heein ilişkiye girmeden derken adetinden önce ilişkiye girmiş olabilir ayda bı kere ki iliskiye giriyo insanlar