MomHero2 Lilasever sezeryan oldum ve iki aya yakın bir kanamam oldu tabi başlarda çok şiddetliydi sonlara doğru gece pedleri ile devam ettim
Omerhatice Lilasever kişiden kişiye değişiyor canm ben norml doğum yaptım 25 gün tam kanama oldu 10 gün De lekelenme tarzi oldu yani toplam 35 gün 😊
Serpil-3 Lilasever bunun sezaryen veya normal doğumla ilgisi yok canım kişiye göre değişiyor bende sezaryen oldum iki defa ama öyle aman aman bi kanamam olmadı en fazla bir hafta yoğundu sonra da leke leke hep 40çıkana kadar gelebilir normal yani
Kubra5734 Lilasever cnm bu kisi bunyesiyle alakali bence bu nu yasayarak tecrube et kimisinde iki uc gun adet kanamasi gni oluyor kimilerinde 4oi cikana kadar yogun sekilde kanama oluyor belirsiz kisi bunyesiyle alakali
2cocuk1kediannesi Sezaryenimde 25 gün sürdü. Normal doğumumda 10 gün sürdü, hatta ilaçla zorla durdurdular. Çok yoğundu kanamam.
Baloncuk41 2cocuk1kediannesi ya normalde daha cok kanama olur derler ‘ sezaryan oldu ici ne kadar temizlenicekki kanaması olmaz yazık’ falan demisti cınım yengem 🤦🏻♀️ Ki benim ilk 1 hafta çok oldu sonra bitti diye sevinmistim sonra gunluk pedle disari ciktim bi costu eve zor yetistim hazirlikli olmak lazim her zaman
Ortmenanne16 Lilasever 19 gün önce normal doğum yaptım ilk 1 hafta yoğun geldi sonrası gün gün değişiyor az az pedle devam ediyorum
2cocuk1kediannesi Baloncuk41 aslında sezaryen ameliyetlarında bebeği ve plesantayı çıkardıktan sonra rahimide dışarı alıp altını içini komple temizliyorlar. Suyu ve kanı iyice temizliyorlar. Yani normalde tabi ki süreç çok doğal ve tek yoldan akıp gidiyor. Sezaryende havada dolduğu için karın boşluğunu işler biraz daha zorlaşıp karışıyor. Birde bu olay kişinin yapısına göre değişiyor. 25 gün kanamam sürdü. Doğumdan 53 gün sonra düzenli adeylerim başladı.
Nuray23 Martin 26sinda sezeryan yaptim. 3 gun hasta beziyle gezdim. Simdi 5.gun ped takiyorum tabi nasil devam eder bilemiyorum😂 ben normalde adet olurken de 4 gun olurdum. 4.gunde sadece leke halinde olurdu. Belkide benim bunyem bu sekilde. 😊😊
Buketkucuk Lilasever yengem sezeryan doğum yapmıştı iki ay boyunca aralıklı bir şekilde düzensiz kanamaları olmuştu sonra ise 1-2 ay adet görmediği oldu 6 aydan sonra falan düzene girdi diye biliyorum şimdi aradan 2 sene geçti normal adet görüyor emzirme döneminin başlarında düzensizlikler oluyor ama sonra düzene giriyor