Mehtappp Kızlar 30 haftalık gebeyim ama benim gibi duygusal çöküntü içinde olan varmı. Kendimi duygusal olarak çok kötü hissediyorum.
gamzen346 Mehtappp Kuzum bende 20 günüm kaldı sürekli ağlama nöbetleri geçiriyorum ben antepdeyim ailem istanbulda eşim var sadece yanımda kendimi çok kötü hissettiğim ,yalnız hissettiğim zamanlar oluyor doktora söyledim hormonlardan dolayıymış kesinlikle.
deletedmom23 Mehtappp ben ben ben canım akşama kadar 4 duvar bana ben onlara bakıyorum eşim çok çalışıyor kendi işleri olduğu için doğumuma da 25 gün kaldı. Bir de kızım var 2 yaşında. Ve yurtdışında yaşıyorum. Ne annemgil yanımda ne kaynanamgil. Siz nerde yaşıyorsunuz kaç yıllık evlisiniz kaç çocuğunuz var yaş kaç. Ben 5 yıllık evliyim ve 22 yaşındayım
Espbulut Mehtappp bende 30+3 haftalığım İngiltere’deyim ve son birkaç gündür çok huysuzlaştım dediğiniz gibi aynı hisleri yaşıyorum çok çok çok zor 😔🙁
Hanif Mehtappp zaten gurbette olunca bayram yaşayamıyorsun canım. Bencillerimiz olunca bu kadar eksikliğini hissetmeyiz diye düşünüyorum 😞
Hanif Mehtappp biz yurt dışında değiliz canım eşim polis o yüzden memleketten uzağız bizim de bi nevi yurt içi gurbet 😞 aydın lıyız ama Gebze de yaşıyoruz eşimle.
Mehtappp gamzen346 İnşallah doğumdan sonra geçer Allah sizede bizede yardım etsin. Türkiyede olsam canım sıkılmazdı belki diyerekten habire ağlama krizleri geliyor.
Mehtappp Hanif doğuma gelecek olan vardır ozaman yurt içinde olsam belki böyle olmazdı diyorum ama sizde aynıymışsınız. 😔
Mehtappp deletedmom23 ben 28 yaşındayım canım iki çocuğum var bir kız bir oğlan karnımdaki üçüncüm oda kız.ingilteredeyim canım benimde eşim çok çalışıyor sosyal hayat yok aile yok doğumda da kimse yok maalesef napcam bilmiyorum. Siz nerdesiniz nerelisiniz?
Hanif Mehtappp annemle kayınvalidem gelecekler Allah’ın izniyle canım. Ama işte bayramlar falan hep uzak geçiyor.