ikimelekannesii22 Smyrayldrm 1 ay once kürtaj oldum doktor 2 ay bekle dedi ama Allah birdaha ne zaman nasip eder bilmiyorum
Smyrayldrm Beyzali bsy olmaz ınslh cnm korkma hıc allahım sag saglım kucagına almayı nasip etsin cnm benımde 2 oglum var allahım bana da bir kızz evlat nasip etti geri emaneti aldı nedıylm kısmetinde yokmus allahım tekrar nasıp eder ınslh saglıkla sag saglım kucagımıza alırız 🙏🙏
Beyzali Smyrayldrm çok teşekkür ederim inşallah alirsiniz sizde tez vakitte 🥰benimde oglum olacak inşallah dua edin çok saolun
tugbakaragul Turkan1 Allah yardımcınız olsun.. kontrole gittiğinizde mi farkettiniz yoksa bir belirtisi oldu mu? 🥺
Smyrayldrm ikimelekannesii22 aynı bende senjnle aynıymıs bende 2 ay snra dusenıbıkıtsın ddı allahım tekrar nasıp eder ınslh cnm uzulme saglıkla ınslh 🙏 nasıp etsın cnm
Mrve2424 ikimelekannesii22 yok cnm 2. Bi kizim var. Suan 2.ci kizima hamileyim. Dusende oglandi nasibi yokmus cocugumun
Smyrayldrm Beyzali sag saglım kucagına almayı nasip etsin allahım ınslh cnm 🥰 sende bana dua edermısın hayrılısyla ınslh Allahım bana kız evladı nasıp etsın saglıkla once bende cok cok tskler ederm 💜
Beyzali Smyrayldrm ederiim tabikii insallah tez zamanda tatlı mi tatlı bir kiziiniz olsuun saglicakla🙏🙏🙏🙏🙏
Burcutran Allahım sabır versin tekrar hamilelik nasip etsin InsaAllah.. 1 adetten sonra tekrar deneyebilirsin canım
Sn123 Turkan1 canim benim inan bunu yasayan milyonlarca kadin var. bunlardan bir tanesi de benim. Ama geciyor, gececek Allah saglikli bir evlatla kavusmani nasip edecek. Lutfen sadece sabirli olmaya calis🙏🏻