4434 can16 merhaba bahcelievler medicana ve vital ile anlaşmalı 5000 6000 arası degısıyor demıstı medıcana 6000 vital 5000 civarı ortalama, siz de gitmeyi düşünüyor musunuz
can16 4434 teşekkürler. 😊 benim ilk doğumumda Murat bey doktorumdu. Çok memnundum kendisinden. Ama şu an mesafe açısından uzak geliyor Bayrampaşada oturuyorum. Fiyat olarakta bütçemizi aşıyor açıkçası.
Elif_5092 Dilekcnkn daha henüz konuşmadık onumuzdekı salı Günü kontrolüm var o gün herseyı detaylıca konuşmayı düşünüyorum bende 2 oğlumu bahatta doğurdum ondan ötürü muayene ucretı 245 tl verıyorum doğumdada bısey yapacağını düşünüyorum
Ugurhilal AselAslan Kağıthane huzur hastanesi var özel ufak bi hastane Cihangir Efe var orda gerçekten harika bi doktor bebek ile hemşireler çok güzel ilgileniyor ablam iki doğumunu orda yaptı biri 6 ay önce diğer ablam aynı doktorda ameliyat oldu hepsinde yanındaydım şuan Anadolu yakasındayım ve 10bin den aşağı değil gittiğim doktor orda olsam sezeryan 2.500 yaptı ablam yakınsanız tavsiye ederim
Dilekcnkn Elif_5092 bende bir kez gitmiştim bahata 247 muayane veriyorum 8500 dü bahat indirimiyle 7200 yaptılar
Dilekcnkn Elif_5092 yatış bölümünden bahata gittiğinizi söyleyin indirim yaparlar ben yapamaz mısınız falan dedim yok dediler ama daha önce bahata gittiğimi söyledim öyle yaptılar
Annekusu Özel duygu hastanesi Saide Karaağaçlıoğlu kesinlikle tavsiye ediyorum böyle detaycı seni anlayan bir doktor daha görmedim iyi ki..
4434 Açıkçası butçe olarak gerçekten yuksek mevla, benım ilk gebeliğim bastan beri ona gittiğim için doğumu da onda düşünüyorum ama keske daha uygun olsaydı gerçekten…