Baloglum20 Asel_678 Hayırlısıyla inşallah bebiş geliyor test yapmalısın tekrardan bsnmde çok az görünüyordu 4 gün üst üste yaptım ve kan testi verdim bugün olmuştu.Zaten testte azcikta olsa gebelik oluyor onemlinolan beta HCG değerinin artmasi
Asel_678 sinembursa Pek koku hassasiyetim yok ama dışarda çamaşırlar vardı toplamaya çıktım çamaşırlar karpuz gibi kokuyordu ilk defa öyle koku aldım 😂
Defnealya_ Asel_678 iğnenin 14.günü o kadar silik cıkmaz. Muhtemelen gebelik yok. Beyaz akıntıda adet öncesi olan akıntıdır. Adet olacaksın büyük ihtimalle
Asel_678 Baloglum20 alıştık bu bayanın herkesin hevesini kirmasina tersleyerek cevap vermesine önemli değil canım
OzgeAlya Asel_678 Herkeste aynı olmuyor ki 🙂 benim adet zamanlarında göğsüm ağrımaz kiminin ki ağrır. 🤭
merweeilbey1 Asel_678 benim okadar çok midem yanıyordu ki gastroenteroloji den randevu aldım belim fln ağrıyor deyince doktor bir test yapalım demişti ozaman öğrendim ben hamiş olduğumu hiç beklemiyorduk birde kpss çalışıyordum tabi 2 hafta vardı sınava 🤭🤭🤣
merweeilbey1 Asel_678 hemde ne sürpriz 🤰 ama şimdi İyiki diyorum doğuma da az kaldı o tekmeleri de özliycem diye üzülüyorum 🙈 son 56